≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Reke u Srbiji sutra, na Bogojavljenje, biće pune plivača kao usred leta, koji će i ove godine tradicionlano, odmeriti snage i plivati za Časni krst. Najhrabriji građani, međutim, ove godine plivaće na mnogo nižim temperaturama nego prethodnih godina, s obzirom na to da ćemo baš tada biti u još jednom ledenom talasu. Zbog toga nijedan učesnik, upozoravaju stručnjaci, ne bi trebalo da skoči u ledeni Dunav, Savu, Moravu, Vlasinsko jezero dok ne uradi određene preglede.

Više o ovome pročitajte OVDE.

Pravoslavni vernici danas slave Krstovdan. Običaji nalažu da se ovaj dan strogo posti na vodi kako bismo se pripremili za ispijanje bogojavljenske vodice.

Odlazak u crkvu po svetu vodu, paljenje sveće za zdravlje, molitva, spadaju u obavezne radnje svakog vernika na ovaj veliki praznik.

Brankicu Sebastijanović gledaćemo u nastavku filma "Zona Zamfirova" koji nosi naziv "Vrati se Zone". Prelepa glumica, koja igra lik Zone, je na početku razgovora za Telegraf navela da se nadala da će dobiti ovakvu ulogu, a na pitanje da li plaši komentara i poređenja s Katarinom Radivojević (koja je igrala Zone u prvom delu filma “Zona Zamfirova”), rekla je sledeće:

-  To je neka tema koja je prevaziđena, u smislu već je prošlo dosta vremena i to je bio prvi udarac kada se tek pojavila priča da će se raditi nastavak. Međutim, mi smo vremenom prevazišli i ja sam se potrudila da više ne razmišljam o tome. Gledam ovaj film kao zaseban film, prosto ima neku zaokriženu priču, ima drugačiju estetiku, drugačije je urađen… Nov je, orginalan je i mislim da će gledaoci moći da ga posmatraju kao takvog - rekla je Brankica.

OVDE možete pročitati više o ovoj vesti.

- Beč je moja idealna destinacija za šoping. Sniženja u ovom gradu su vrlo česta i to je odlična prilika da za malo novca obnovite svoju garderobu i obradujete svoje najdraže lepim poklonima - počinje svoju ispovest Katarina Nedić (23), koja tvrdi da se mnogo može uštedeti odlaskom "preko grane" u šoping.

Goran Krneta, čuveni pilot helikoptera koji već godinama dovozi goste na Mokru Goru, za televiziju T Now otkriva ko se najviše plašio dok je leteo sa njim, koliko traje let od Beograda do Mećavnika, i kako je umalo "nagovorio" Džonija Depa da se oženi devojkom iz okoline Valjeva.

Krneta sa ponosom kaže da je do, i sa Mećavnika prevozio Nikitu Mihalkova, Izabel Iper, Moniku Beluči, Džonija Depa i druge poznate goste "Kustendorfa".

Opširnije čitajte OVDE.

Kraljevski Vitezovi Srbije su danas kod Kule Nebojša održali viteško plivanje za Časni krst, učestvovalo je 33 ljudi, a među njima i princ Đorđe Karađorđević i princeza Felon Rejman, Irkinja pravoslavne vere.

Odmah je bilo primetno da ova simpatična Irkinja ima veliku tetovažu na butini, i na ručnom zglobu. Podršku i aplauz pružili su im svi, a princ Đorđe se nijednog momenta nije odvajao od nje.

Posle glasanja za NBA ol-star, Nikola Jokić se preko zvaničnog kanala Denver Nagitsa obratio planeti.

Naš reprezentativac igra sve bolje, izrastao je u pravu zvezdu tima za samo godinu i po dana, a sve je kulminiralo masovnim glasanjem za NBA ol star. Iako ga neće biti na okupljanju najvećih zvezda, obratio se navijačima i zahvalio na podršci, uz dodatak da naročito mora da pozdravi sve iz Srbije koji su se angažovali.

Opširnije o ovoj vesti čitajte OVDE.

Godine dominacije na ATP turu i gomila zarađenog novca omogućile su srpskom teniseru Novaku Đokoviću da sebi može da priušti i takav luksuz kao što je stan u elitnom njujorškom kraju, Menhetnu.

I to ne jedan stan, već dva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA