≫ 

Dan koji bi trojica poštara iz Srbije rado zaboravila: Jedan krao sa bankomata, dvojica povređena!

Najgore je prošao niški poštar koji je uhvaćen da je pokrao građane za 200.000 dinara

  • 0

Niška policija uhapsila je radnika Pošta Srbije S.G. (36) zbog sumnje da je zloupotrebom platnih kartica oštetio više građana za oko 200.000 dinara.

Najduža poštanska ruta u Americi je duga kao put od Beograda do Banjaluke (FOTO)

Kako je saopštila policija, on je u toku prošle godine u više navrata zloupotrebom tuđih platnih kartica podizao novac sa bankomata. Do platnih kartica je dolazio tako što je otvarao koverte u kojima su se one nalazile zajedno sa pin kodovima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom za falsifikovanje i zloupotrebu platnih kartica biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Istovremeno, 40 kilometara odatle, u Prokuplju, dvojica poštara su loše prošla, samo što se njihovi slučajevi razlikuju od niškog.

U prethodna dva dana povređena su dva poštara, jedan je pao zbog leda na ulici, drugog je udario automobil. Na sreću, obojica su prošla sa lakšim telesnim povredama.

Oni su po ceo dan na terenu i pešače, pa nije ni čudo što su najviše izloženi padovima. Prvi je povredio koleno kada se okliznuo i pao, a drugi je oboren kao pešak.

Ranije nije zabeleženo da se u roku od 24 sata povrede dvojica.

(D. R. - B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA