Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp tačno u 18 časova biće inaugurisan i postati 45. predsednik SAD, a svečanu zakletvu položiće držeći ruku na dve Biblije. Svoj inauguracioni dan počeo je tvitom u kojem poručuje: "Sve počinje danas!".

- Vidimo se na zakletvi u 11:00 sati. Pokret se nastavlja – rad počinje! - napisao je Tramp na istoj društvenoj mreži, prenosi AP.

U Vašingtonu su organizovani masovni protesti povodom inauguracije Donalda Trampa. Policija je upotrebila suzavac, a dve osobe su povređene.

Demonstranti su nasilni i razbijaju izloge po ulicama Vašingtona, piše "RT". OVDE pogledajte šta rade demonstranti.

U srednjoj školi u Zaječaru došlo je do velike tuče učenika za vreme odmora. Sve je delovalo prvo kao obično grudvanje, ali su onda počeli da se šutiraju, nasrću jedni na druge.

Nikoga nije bilo da spreči tuču, pa je sreća da nije bilo ozbiljnije povređenih.

Nije delovalo baš da su se šalili.

Sledeće godine zvanično ističe rok trajanja od sedam godina registarskim tablicama. Njihova zamena će vozače dodatno koštati oko 4.000 dinara.

Pored finanijskih izdataka, vozači će morati da spreme gomilu papira, da popunjavaju formulare i uplatnice i čekaju u redovima. Opširnije čitajte OVDE.

Poraz Novaka Đokovića od Denisa Istomina u 2. kolu Australijan opena razočarao je mnoge njegove navijače, a posebno je pogodio njegovog bivšeg trenera Borisa Bekera. Nemac je u prvoj izjavi odmah nakon meča istakao da je bio šokiran, dok je u intervjuu za Njujork Tajms nešto kasnije potpuno otvorio dušu.

Zvezdin evroligaški put polako počinje da liči na čuveni crveni tepih sa kog se odlazi u slavu. Onaj namenjen samo odabranima.

Dok euforija "drma" navijače posle pete uzastopne evroligaške pobede ekipe Dejana Radonjića, ili ako hoćete šeste u poslednjih sedam utakmica, u gotovo svakoj zvezdaškoj glavi već su počele da se roje misli o kalkulacijama i mašta se o tome koliko daleko može da dobaci srpski šampion u konkurenciji najjačih. Više o ovome čitajte OVDE.

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca Burak Ozdživit, kojeg je proslavila uloga Bali-bega u čuvenoj turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni", dobio je poziv čelnih ljudi "Zone Zamfirove" da se pojavi u drugom delu filma, čija beogradska premijera će biti održana u Sava centru 24. januara.

Iako su se obožavateljke širom Srbije isprva obradovale ovoj informaciji, zgodni Burak je, navodno nezadovoljan honorarom, odbio da bude deo dugo čekanog srpskog ostvarenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA