≫ 

Nebojša Stefanović i Vladimir Rebić posetili policajca koji je izboden nožem u Barajevu (FOTO)

Ovo je primer koliko su policijski službenici požrtvovani i pokazuje njihovu obučenost i spremnost da svoju dužnost obave na najbolji mogući način, časno, čestito i hrabro pre svega

  • 2

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova doktor Nebojša Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić obišli su danas u Urgentnom centru policajca Milana Nikolića kojeg je sinoć, prilikom redovnog obavljanja dužnosti, u kladionici u Barajevu nožem izbo M. K. (1975).

Bizarni detalji obračuna u Barajevu: Napao policajca jer ga je mrko pogledao?

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Ministar Stefanović se zahvalio policajcu na pribranosti jer je, iako teško povređen sa više uboda nožem, uspeo da savlada napadača i pozove pomoć.

- Ovo je primer koliko su policijski službenici požrtvovani i pokazuje njihovu obučenost i spremnost da svoju dužnost obave na najbolji mogući način, časno, čestito i hrabro pre svega - istakao je ministar.

KRVAVI OBRAČUN U KLADIONICI: Policajac izboden nožem u Barajevu

Stefanović je izrazio očekivanje da će se policajac Nikolić, kome se u Urgentnom centru pruža najbolja moguća nega, veoma brzo oporaviti i uskoro biti sa svojom porodicom.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

- Tokom 2015. godine bilo je 1.580 napada na ovlašćena službena lica, a tokom 2016. godine 1.082, što je trend smanjenja, ali i dalje je to veoma veliki broj napada na policijske službenike - podsetio je ministar Stefanović i upozorio da policija neće dozvoliti da se prema pripadnicima Ministarstva, ali i građanima Srbije, primenjuje sila i da se nasilje neće tolerisati.

- To je nešto na čemu ćemo apsolutno insistirati - poručio je Stefanović.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cane

    21. januar 2017 | 17:15

    Svaka cast ovog hrabrog coveka treba nagraditi zelim mu brzo ozdravljenje.

  • Bole

    21. januar 2017 | 17:19

    Sto se tice policajaca treba primeniti Americki zakon, pa da vidimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA