Tri policajca upala u porodični dom i počeli da plene imovinu: Ukućani od šoka zanemeli, ali sve je bila DOBRO OSMIŠLJENA FARSA!

Sumnja se da su ukrali 7.000 evra, dve lovačke puške, municiju

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa, razbojništvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

Carinik na Gradini video je da se vozač unervozio, pa je tražio da izađe iz vozila. Kada je video šta nosi OKO POJASA, smesta ga je uhapsio! (FOTO)

Osumnjičeni G.P. (1958), B.B. (1995) i M.G. (1997) su uhapšeni prilikom pokušaja razbojništva u kući u Stepojevcu 20. januara 2017. godine.

Sumnja se da su oni 31. decembra prošle godine ušli u kuću u Barajevu i ukrali 7.000 evra, kao i dve lovačke puške i municiju, predstavljajući se ukućanima kao policajci, pri čemu su koristili lažne policijske legitimacije.

Prilikom pretresa kuće u kojoj su se povremeno skrivali, pronađena je veća količina oružja i municije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega su, uz krivičnu prijavu predati nadležnom javnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA