≫ 

Ko je sve roditelj: Beba sama otputovala vozom jer je mama izašla na cigaretu

Majka (18) bebe i njen partner (19) iskoristili su zaustavljanje brzog voza, koji je vozio na liniji Lil - Nant, da na železničkoj stanici u Le Manu popuše cigaretu

  • 7

Iskoristivši priliku da popuše cigaretu na železničkoj stanici u Le Manu, mlada majka i njen partner nisu se na vreme ukrcali u vagon, pa je sedmomesečna beba koja je putovala s njima u vozu ostala bez nadzora, saopštila je uprava Francuskih železnica (SNCF).

Melanijin sin se igrao sa Ivankinom bebom tako da su mnogima zaličili na tipičnu porodicu sa Balkana (FOTO) (VIDEO)

DIRNUĆE VAS OVA PRIČA: Beba ostavljena na groblju, hrabri vatrogasac spasao joj život! (FOTO) (VIDEO)

Majka (18) bebe i njen partner (19) iskoristili su zaustavljanje brzog voza, koji je vozio na liniji Lil - Nant, da na železničkoj stanici u Le Manu popuše cigaretu.

Putnici u vagonu u kojemu je ostala sedmomesečna beba primetili su da je voz krenuo bez njih i aktivirali su zvučni alarm.

Printskrin: YouTube/ Baby Bowie Printskrin: YouTube/ Baby Bowie

Zbog bezbednosnih i logističkih razloga voz nije mogao da krene natrag, pa je odlučeno da nastavi putovanje prema železničkoj stanici u Anžeru, koji je oko 100 kilometara udaljen od Le Mana, a zaboravni par se ukrcao u sledeći voz.

Uloga bejbisitera od Le Mana do Anžera poverena je jednome od kontrolora, rekli su iz Francuskih železnica za AFP i dodali da ovakav slučaj nemaju zabeležen u istoriji kompanije.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Na stanici u Anžeru beba je predana majci, a sedamnaestgodišnji otac deteta, koji je u policijsku upravu u Anžeru stigao sa svojom majkom jer je maloletan, uložio je žalbu protiv para zbog ugrožavanja sigurnosti i zdravlja svojeg deteta.

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Magdalena

    27. januar 2017 | 00:18

    Dobar naslov "Ko je sve roditelj". To barem svakodnevno gledamo i kod nas,kako nam majke redovno odsedaju po kafićima a decu dovode u vrtić među prvima da im ne budu na teretu. Pa tako nemaju vremena ni da popričaju sa njima i takva deca bukvalno budu prepuštena sama sebi nažalost. A da ne pričam koliko njih izađe u grad pa ih ostavi još i same. Žalosno je što pojedini roditelji koji bi bili divni nemaju dece

  • ...

    27. januar 2017 | 00:17

    Ooo Bozeee... :-)

  • Tanja

    27. januar 2017 | 02:49

    I evo ih lazni moralisti... :D danas roditelji prate svaki korak svog deteta, kontrolisu ave sto uradi...e pa to nije normalno i preterujemo u tome... Nasi roditelji nisu toliko bdili nad nama, ali su bili tu kada nam ttebaju. Sta mislite sta radi zena kafa putuje sa detetom i mora do WC npr., Zamoli nekoga u kupeu da pripazi na dete minut... Desio se nesrecan slucaj, voz je otisao...nije bilo namerno, desava se, ne znaci da je losa majka automatski kada se desi nesto ovako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA