Ovo je student koji je osumnjičen za POKOLJ U DŽAMIJI u Kvebeku (FOTO)

Bio je poznat po ultradesničarskim uverenjima

  • 4

Aleksandar Bisonet optužen je za jučerašnju pucnjavu u džamiji u Kvebeku.

Neočekivan preokret: Student osumnjičen za pucnjavu na džamiju u Kvebeku

Optužen je za šest ubistava i pet pokušaja ubistava. Uhapšen je u automobilu na mostu u Kvebeku nakon što je nazvao policiju i rekao da želi da sarađuje sa njima.

Studirao je politikologiju i antropologiju na fakultetu Laval. Bio je poznat po ultradesničarskim uverenjima. Bisonet nije uložio prigovor na optužnicu koja ga tereti za šest ubistava i pet pokušaja ubistva.

Širom Kanade su organizovana bdenja i molitve za žrtve pucnjave. Kada je Bisonet otvorio vatru, u džamiji je bilo više od 50 osoba. Ukupno je ranjeno 19 osoba, a od pet osoba koje su u bolnici, njih dvoje su u kritičnom stanju.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mišljenje

    31. januar 2017 | 11:35

    Ovome se u ocima vidi da je psihopata i ima demone oko sebe i u glavi. Sačuvaj me Boze na sta ovaj lici. Saucesce porodicama stradalih.

  • Istina

    31. januar 2017 | 11:13

    Ovo nije terorizam,ovo ce biti okarakterisano kao obicno ubistvo !! Nacisticka je Amerika odavno,podjes od vremena indijanaca,crnaca i tako dan danas.!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA