Dobili ste još jedan ekstra dan sa lepim vremenom, pre vraćanja snega

Iako ste se svi već spremili za jakne i šalove od ponedeljka, dobićete još jedan dan toplog vremena

  • 1

Iako ste već večeras očkivali nagli pad temperature i kišu, meteorolozi su ponovo promenili progozu, moramo da vas obradujemo.

U ponedeljak će se nastaviti toplo vreme, sa temperaturama znatno iznad proseka za ovo doba godine, a u toku noći ka utorku se očekuje zahlađenje sa kišom, a u višim krajevima sa susnežicom i snegom.

Bez većih zadržavanja, gužve tek u popodnevnim časovima

U utorak će biti oblačno i hladnije sa kišom, u planinskim predelima sa snegom, posle podne i noću ka sredi uz pad temperature sneg se očekuje ponegde i u nižim predelima, prvo na zapadu, a zatim i u ostalim krajevima.

U sredu ujutru i pre podne oblačno još ponegde sa susnežicom i snegom, posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Do kraja perioda suvo i hladno sa slabim i umerenim jutarnjim mrazem.

Prema rečima meteorologa, narednih 7-10 dana biće uglavnom suvo, bez padavina, tek posle 20. februara biće promena temperature, ali neće biti ozbiljnih zahlađenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg man

    5. februar 2017 | 17:12

    Moguce je i jace zahladjenje do kraja februara uz obilnije snezne padavine,a snega ce biti u martu.Tako da ako slusate RHMZS, necete daleko dogurati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA