≫ 

Kakva grmljavina od uske roze haljine Melanije Tramp: Diskretni dekolte i izrez iznad kolena jači od demonstranata (FOTO)

Prva dama Amerike potvrdila zašto je prva

  • 34
Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Nije se u javnosti pojavljivala danima, a onda je zasijala.

Prva dama SAD Melanija Tramp (46) ponovo je u žiži javnosti, ovog puta kada je sa suprugom, Donaldom prisustvovala gala večeri, 60. svečanosti Crvenog krsta u Palm biču (Florida).

>>> Ni njihov dolazak nije prošao nezapaženo

Dolazak na koktel pokušali su mnogi demonstranti sa anti-Trampovim porukama da privuku pažnju tokom dolaska predsednika Amerike, ali je, prema fotografijama koje su stigle iz SAD Melanijina haljina ipak pobedila.

Uska, roze, blago dekoltirana, sa blagim izrezom do butine još sa Melanijom koja nije skidala osmeh sa lica prilikom ulaska, jednostavno je pobedila negativno raspoloženje okupljenih demonstranata, bar kada govorimo o pažnji fotoreportera.

Uostalom, uverite se u novo modno izdanje žene koja je uveliko u petoj deceniji života, a izgleda daleko mlađe. Za samo nekoliko meseci pokupila toliko simpatija u svetu da se to kosi sa svim pravilima popularnosti.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    5. februar 2017 | 16:49

    Pa sta ? g. Melanija je lepa zena , ma da ni g.Tramp nije ruzan i ako je dosta starijii od nje . U ostalom, sta mi imamamo od toga , ko je lep , ili ko je rizan?... nista, vazno je sta oni imaju u glavi .

  • Uroš d'dorf

    5. februar 2017 | 16:33

    Prelepa,oboje su pozitiva.setimo se predhodnih parova u beloj kući?!sve su bili podgrejani leševi!svetu je sada sve nenormalno oko njih jer su oni sasvimNORMALNI.pogledajte djavolju facu klintonovke....!

  • Putin R.S

    5. februar 2017 | 20:36

    Lepa zena nema sta. Prava "prva dama"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA