≫ 

Željku su odsekli pola penisa: Lekari mu odstranili 7 cm polnog organa, niko ga nije upozorio (VIDEO)

Nakon što su rane od operacije zacelile i kada se prvi put pogledao, ostao je u šoku - njegov penis je bio manji za 6 do 7 centimetara

  • 15

Nakon što je primetio bolne kvržice na polnom organu, Željku Nosiću, 57-godišnji umetnik iz Zagreba, pre dve godine ustanovljena je Pejronijeva bolest. Nakon neuspelih tretmana injekcijama, u septembru 2015. podvrgao se operaciji.

Nema veze što imate mali penis, ove poze će je izludeti!

Međutim, tada mu se dogodilo ono što je verovatno noćna mora svakog muškarca: išao je na zahvat koji je trebalo da mu pomogne, a vratio se - bez pola penisa. Željko je odlučio da svoj slučaj ispriča magazinu "Provereno".

- Pejronijeva bolest vrlo je poznata, ali o njoj, kao i muškom zdravlju uopšte, retko se priča. Kada mu je lekar saopštio da će kvržice ipak morati odstraniti hirurški, nije ga upozorio kakve će to posledice imati. U tom slučaju na operaciju ne bi pristao - kaže Željko.

Nakon što su rane od operacije zacelile i kada se prvi put pogledao, ostao je u šoku - njegov penis je bio manji za 6 do 7 centimetara.

Odgovore na pitanja gde je nastao problem i zašto ga niko nije upozorio na posledice operacije, od lekara nije dobio. Tražio je i objašnjenje Hrvatske lekarske komore gde mu je rečeno da je sve bilo po pravilima.

Željko je, ipak, i dalje uveren da operacija nije bila izvedena ispravno, a to planira da dokaže na sudu.

Pogledajte prilog OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA