Tramp planira da u borbi protiv imigranata iskoristi TESLINO MOĆNO TAJNO ORUŽJE

Teslin patent je, zajedno s ostalim dokumentacijom, posle njegove smrti zaplenio FBI

  • 14

Donald Tramp u borbi protiv ilegalnih migranata planira da iskoristi tajni patent srpskog naučnika Nikole Tesle.

TRAMP MOŽDA JEDINI NA SVETU ZNA SVE TAJNE NIKOLE TESLE: U ovim dokumentima se kriju podaci o moćnom oružju!

Prema pisanju portala "Biznis insajdera", američke vlasti mogle bi da iskoriste Teslin futuristički izum "Neprobojni zid", koji bi bio postavljen duž granice s Meksikom.

Teslin patent je, zajedno s ostalim dokumentacijom, posle njegove smrti zaplenio FBI.

- Izgradiću veliki, veliki zid na našoj južnoj granici i primoraću Meksiko da plati taj zid. Zapamtite moje reči - grmeo je Tramp u kampanji.

Od te ideje nije odustao ni nako što je zaseo u Belu kuću, kad je izdao naređenje administraciji da u što kraćem roku isplanira, osmisli i izgradi zid duž južne granice, "koristeći odgovarajuće materijale i tehnologije".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

S druge strane, "Biznis insajder", ukazuje na to da je FBI posedovao svu dokumentaciju o Teslinim naučnim otkrićima i da sve do prošle godine držana pod velom tajnosti. FBI je dobro pročešljao sve projekte na kojima je radio Tesla i generalni zaključak je bio da on njegova naučna otkrića nisu bila usmerena na vojne tehnologije.

Ipak, FBI je u svom izveštaju naveo da je srpski naučnik ipak imao nešto što bi se moglo iskoristiti u vojne svrhe.

- Teslin jedini vojni izum je bio metod, o kome je izbegavao da priča i koji nikad nije bio potpuno opisao. Ovo otkriće je bilo neprobojni "zid snage" kojim bi bile opasne američke granice i koji bi sprečio bilo kakav vojni napad. Tesla je potvrdio postojanje izuma na kome je radio i najavio je da će predstaviti na Ženevskom sajmu, ali retko ga je kasnije pominjao - navodi se u dokumentu FBI.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    10. februar 2017 | 22:24

    Kakva ironija.Za teranje migranata koristi otkrića upravo jednog od njih.Da im Tesla nije emigrirao ko zna gde bi ovaj svet bio a i oni.

  • Zeljko PSG ex JSO

    10. februar 2017 | 22:00

    E nesretnice!

  • Julija Nishab

    11. februar 2017 | 10:25

    E kada neuki svet prica o migracijama...pa sta je drugo celokupna istorija nego skup migracija. I mi Sloveni smo dosli na ova podrucja migrirajuci sa Kavkaza. I pritop unistili stare civilizacije Ilira i Kelta, vecinu pobili, nesto malo proterali prema Grckoj i Albaniji a ostalo asimilirali...odakle vam ideja da necemo ponovo biti migranti i mi sami i nasa deca? Ekonomski, ratni ili sta god vec bilo. Svaka cast na empatiji sroski narode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA