Troje najboljih diplomaca već je dobilo posao u policiji. Do početka proleća zaposliće još njih, pod jednim uslovom

- Nova generacija kriminalista je spremna da ponese baklju koju su pre njih nosili drugi - poručio je ministar

  • 4

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je na obeležavanju Dana Kriminalističko-policijske akademije uručio rešenja za prijem u radni odnos za troje najboljih diplomaca i najavio da će u periodu od 1. marta do 1. aprila u radni odnos biti primljen veći broj ljudi sa te akademije sa ciljem da Srbija bude bezbednija zemlja.

Prvim obukama učitelja počeo program "Pokrenimo našu decu" u celoj Srbiji

On je istakao da se srpska policija može meriti sa najboljima u svetu i da postoje zahtevi drugih država svoje kadrove usavršavaju u Srbiji.

Stefanović je rekao da su jasno utvrđeni kriterijumi za napredovanje u policiji i da najbolji budu nagrađeni.

On je zahvalio svim profesionalcima koji su pomogli da Srbija ostane bezbedna i stabilna zemlja, čiji se građani ne sekiraju da li će biti izlozeni terorističkim napadima.

- Zbog toga mislim da je nova generacija kriminalista spremna da ponese baklju koju su pre njih nosili drugi - poručio je Stefanović.

Govoreći o Kriminalističko-policijskoj akademiji, Stefanović je istakao da se u njoj stvaraju kadrovi koji policiju čine efikasnijom.

- Uvek je posebna čast doći na policijsku akademiju zbog toga što smo zajedničkim radom uspeli da napravimo da sistem napredovanja u policiji bude takav da prolaze najbolji i zaista je tako - istakao je ministar.

On je zahvalio svima koji su do sada vodili ovu obrazovnu ustanovu, poručujući studentima da ne treba da se zadovolje stečenim znanjem već da nastave da se edukuju i usavršavaju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xaxa

    14. februar 2017 | 14:49

    Unistili ste nam akademiju skroz! Nekada je bila to institucija. Danas skolovane kadrove terate da rade sa srednjom skolom a one sa alfa sega fakulteta zaposljavate kao rukovodioce. Bruka!

  • PDragan

    14. februar 2017 | 14:36

    E sta nam naprica? Ta akademija je u rangu dzon nezbita,znaci prolazi se odma samo kad se upise.ne prolazi onaj ko nece.skolujete kursadzije koje nemaju neka elementarna znanja iz opste kulture.

  • los

    14. februar 2017 | 14:51

    Samo na drzavne jasle

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA