Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 1

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Na završenoj sednici Glavnog odbora SNS usvojena je odluka Predsedništva te stranke da kandidat za predsednika Srbije bude Aleksandar Vučić. Šta je aktuelni premijer države rekao tim povodom, pročitajte OVDE.

BiH pokreće reviziju presude Međunarodnog suda pravde po tužbi BiH protiv Srbije i Crne Gore, jer je ekspertni tim koji čine članovi Fondacije “Pravda za BiH” i Instituta za istraživanje zločina protiv čovečnosti i međunarodnog prava, zaključio da postoji dovoljno dokaza da se krene u proces revizije presude. Šta je posredi pogledajte OVDE.

Migranti se osećaju kao kod kuće u Srbiji. Ne verujete? Pročitajte ovde zbog čega.

Budite oprezni u slučaju da vozite deonicom Horgoš - Beograd. Razlog su pljačkaši, a šta tačno i na koji način uspevaju da prevare svoje žrtve pročitajte u tekstu.

Da u Beogradu možete da prisustvujete različitim scenama, najbolje svedoči jutrošnji video sa gradskih ulica. Glavni akter je srednjoškolac, a šta je on uradio pročitajte OVDE.

Glumac Petar Strugar uvek je uspevao da zadrži dozu mističnosti kada je njegov ljubavni život u pitanju. Ipak, poznato je da je da se on oženio i razveo, a da je iz te zajednice dobio sina. Kako danas izgleda njegova nekadašnja izabranica, možete da vidite dole.

U Atletskoj dvorani na Banjici sutra se organizuje međunarodni “Serbian Open Indoor Meeting”, gde će pored domaćih sportista nastupiti i prelepa ruska atletičarka Darija Klišina, koja se danas predstavila srpskoj javnosti. Šta je imala da poruči poslušajte ovde.

Ovih dana Nikola Jokić je košarkaški heroj Srbije. Došao je iz Sombora, a naš portal je posetio njegovo rodno mesto. Šrta smo tamo otkrili, pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA