Preuzmite 50 evra i trgujte akcijama Mercedesa na svetskoj berzi!

Samo danas svi čitaoci Telegrafa dobijaju mogućnost da preuzmu 50 evra za trgovanje cenom akcija Mercedesa/Dajmlera (takozvani CFD-i) na svetskoj berzi

  • 0

Brend Mercedes i njegova vozila i dalje su glavni generator prihoda kompanije Daimler AG. Nedavno je objavljeno da je prodaja Mercedesovih vozila tokom 2016. godine zabeležila rast profita od visokih 22% i dostigla 2,63 milijarde dolara.

Prognoze za naredne godine su takođe veoma optimistične i kompanija očekuje nove rekorde, bar što se tiče Mercedesa. Samo danas svi čitaoci Telegrafa dobijaju mogućnost da preuzmu 50 evra za trgovanje cenom akcija Mercedesa/Dajmlera (takozvani CFD-i) na svetskoj berzi.

50 EVRA za trgovanje možete preuzeti ovde.

Foto: mercedes-benz.com Foto: mercedes-benz.com

Mercedes-Majbah G650 Landaulet

Ustanovljeni recept za uspeh Daimler će i dalje primenjivati, uz napore da se Mercedesova vozila dodatno unaprede. Imajući ovo u vidu, nije iznenađenje da će obnovljeni G-Wagen u 2018. početi da se prodaje pod imenom Mercedes-Majbah G650 Landaulet.

Ovaj model prvi put će biti predstavljen javnosti na sajmu automobila u Ženevi ove godine. Ovaj četvorosed je nova verzija 39 godina starog G- Wagena i dolazi u dužoj, široj, znatno moćnijoj i luksuznijoj verziji koja će biti prilagođena i za vožnju van puteva. Samo 99 ovih off-road SUV modela će biti proizvedeno. Cena još uvek nije objavljena ali ne bi iznenadilo da nadmaši i 500.000 dolara.

50 EVRA za trgovanje cenom akcija Mercedesa možete preuzeti ovde.

Foto: mercedes-benz.com Foto: mercedes-benz.com

Mercedes-Majbah S650

Daimler je u januaru ove godine, na severnoameričkoj međunarodnoj izložbi automobila, prikazao najnoviji model kabrioleta, Mercedes-Majbah S650, koji će već ovog proleća izaći na tržište. Biće proizvedeno 300 primeraka ovog modela od kojih je 75 namenjeno američkom tržištu. Ovaj model pod haubom ima 6.0L V-12 motor sa 600 konjskih snaga. Cena će biti oko 300.000 evra.

50 EVRA za trgovanje cenom akcija Mercedesa možete preuzeti ovde.

Foto: bortescristian via Foter.com / CC BY Foto: bortescristian via Foter.com / CC BY

Poslovni rezultati Daimler-a

Daimler se pokazao kao jak konkurent na tržištu i sa finansijske strane. Ovomesečni finansijski izveštaj pokazao je da je tokom 2016. godine kompanija ostvarila neto zaradu od čak 8,78 milijardi evra, uz ukupno povećanje prihoda od 3% i dostizanje 153,3 milijarde evra. Ipak, pojedina tržišta, kao što su Kina i Severna Amerika, ostala su slaba tačka za Daimler budući da je ovaj izveštaj pokazao smanjenje tražnje na tim tržištima.

50 EVRA za trgovanje cenom akcija Mercedesa možete preuzeti ovde.

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02- 672/18-16.

Kapital RS Inc. a.d. vrši promociju usluga i pruža tehnicku podršku klijentima kompanije Fortrade Ltd sa sedištem u Londonu, koja je pod nadzorom FCA (Financial Conduct Authority) u Velikoj Britaniji. Finansijski ugovori za razliku i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) podrazumevaju da mala promena cene može dovesti do gubitka uloženog kapitala, pa zato nisu pogodni za sve klijente.

Gubici mogu biti veci od uloženog depozita pa se može zahtevati dodatna uplata. Stoga je važno da u potpunosti razumete postojece rizike i potražite savet strucnih lica. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili, posredovanje za, transakciju u bilo kom finansijskom instrumentu. Kapital RS / FORTRADE ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija i za bilo kakve posledice koje mogu nastati.

Ne daje se nikakva garancija za tacnost i potpunost tih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, cini to u potpunosti na sopstveni rizik.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA