Devojka koja je otrovala polubrata Kim Džong Una, pevala je prošle godine u "Idolu" (VIDEO)

Četiri dana pre nego što je Kim Džong Nam ubijen na aerodromu u Kuala Lumpuru, ona je objavila sliku u majci sa natpisom "LOL", koja je dosta slična onoj u kojoj je osumnjičena snimljena kamerama

  • 0

Žena koje je osumnjičena za ubistvo Kim Džong Nama, polubrata lidera Severne Koreje Kim Džong Una, navodno je bila učesnica vijetnamske verzije šou programa Pop Idol.

U ovom trenutku je žena agent ubila polubrata Kim Džong Una: Poslednji vapaji za pomoć dok umire u mukama (VIDEO)

Doan Thi Huong (28), koja je poznata u šou biznis krugovima, trenutno je u rukama malezijske policije zbog ubistva Kim Džong Nama. Mnogi kažu da veoma liči na devojku koja se takmičila u vijetnamskom Idolu 3. juna prošle godine.

Četiri dana pre nego što je Kim Džong Nam ubijen na aerodromu u Kuala Lumpuru, ona je objavila sliku u majci sa natpisom "LOL", koja je dosta slična onoj u kojoj je osumnjičena snimljena kamerama.

Porodica devojke čiji se podaci poklapaju sa onima koje ima policija, kažu da su retko bili u kontaktu sa ćerkom nakon što je otišla od kuće kada je imala 18 godina.

Poslednji post na njenoj navodnoj Fejsbuk stranici postavljen je 11. februara u gradu Kampong Bestu u Maleziji, prenosi Miror.

- Hoću da spavam više, ali pored tebe - piše iznad slike, gde ona zatvorenih očuju leži u krevetu.

Printskrin: Youtube/YTN NEWS Printskrin: Youtube/YTN NEWS

Većina fotografija koje ima na svom profilu su sa zabava, iz hotelskih soba ili selfiji kojima šalje poljupce u kameru. Kao obrazovanje je navela Harvard ali porodica u to ne veruje.

Malezijska policija je rekla da su Huong i žena iz Indonezije namazale otrovnu tečnost na lice Kim Džong Nama 13. februara, na terminalu aerodroma u Kuala Lumpuru. Otuđeni polubrat severnokorejskog lidera umro je ubrzo nakon toga.

Kako bi se utvrdilo da se radi o istoj osobi policija je upotrebila aparat za prepoznavanje lica koji je dao određena poklapanja.

Takmičarka u šou je kao svoj rodni grad navela Nim Dinh, isto kao i Huong u svom pasošu, ali je njeno ime Dinh Thi Kujen. Emisiju je napustila u prvom krugu takmičenja.

Foto: AP/Tanjug, Printksrin: Youtube Foto: AP/Tanjug, Printksrin: Youtube

Huong nikada nije porodici jasno rekla gde živi i čime se bavi, a posećivala ih je samo povremeno. Njen otac je izgubio nogu dok je učestvovao u Vijetnamskom ratu. Porodica kaže da su iz medija saznali da je njihova ćerka bila u inostranstvu. Vijetnamske vlasti su medijima samo potvrdili da sarađuju sa Malezijom po ovom pitanju.

Vlasti Južne Koreje su objavile da je Huong u novembru posetila ostrvo Jeju popularno turističko mesto, a da oni trenutno istražuju šta je tamo radila.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA