≫ 

POŠTA SRBIJE NA SAJMU TURIZMA: Vaučeri, nagradna igra, istorija poštanskih marki

Štand Pošte Srbije nalazi se u Hali 4, a za 24. februar pripremljene su zanimljive tribine na kojima će učesnici moći da osvoje i zanimljive nagrade

  • 1

U okviru ovogodišnjeg Sajma turizma u Beogradu predstavlja se i Javno preduzeće "Pošta Srbije", čija je delatnost usmerena na korist razvoja turističke ponude Srbije.

Nastavlja se akcija "Država Srbija u selima Srbije": Ministar Krkobabić posetio Vršac (FOTO)

Na štandu Pošte Srbije u Hali 4 posetioci će moći da se prijave za dodelu vaučera za subvencionisani smeštaj u najlepšim turističkim centrima Srbije.

Pošta će predstaviti i svoj doprinos razvoju svih krajeva Srbije u skladu sa društveno-odgovornim poslovanjem u akciji Vlade Republike Srbije "Država Srbija u selima Srbije", koja ima za cilj da mobilnim delovanjem državnih službi približi osnovne zdravstvene, administrativne i poštanske usluge meštanima najudaljenijih krajeva.

Uz to, Pošta podržava i inicijativu za razvoj banjskog turizma svojim raspoloživim resursima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Za 24. februar od 10:30 časova u Hali 4 pripremljena je tribina "Kako nastaje poštanska marka". Srpska umetnička minijatura koja obilazi svet”. Ovo je jedinstvena prilika da se posetioci upoznaju sa procesom nastanka umetničke minijature.

Za vreme predavanja, akademski slikari, kreatori poštanskih marki iz likovnog studija RJ "Srbijamarka", demonstriraće kako nastaje motiv za poštansku marku.

Istog dana, na štandu Pošte Srbije biće organizovan i filatelistički dan, pa će posetioci moći da se upoznaju sa poštanskim markama na kojima su prikazani atraktivni turistički motivi Srbije. Ukoliko tačno odgovore na pitanja o uslugama Pošte Srbije, posetioci mogu dobiti i prigodne poklone.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Takođe, na štandu Pošte Srbije moći će da se obave sve poštanske i platne usluge zahvaljujući pokretnom poštanskom šalteru, dok će u specijalizovanoj poštanskoj prodavnici, post-šopu, biti dostupan prigodan asortiman: poštanski proizvodi, poštanske marke i vrednosnice iz 2014, 2015, 2016, kao i najnovija izdanja iz 2017. godine (božićna izdanja, manastiri na Kosovu i Metohiji, znamenite ličnosti), suveniri i kovanice i slično;

- Personalizovana poštanska marka – usluga za kompanije, organizacije i građane;

- Direktna pošta, oglašavanje u poštama i marketinške usluge;

- Međunarodna poštanska uputnica;

- Menjački poslovi;

- PostNet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strahinja

    24. februar 2017 | 17:35

    Duvaju se i prave vazni, a radnici na ivici egzistencije!!! Nema osnovnih sredstava za rad.Oprema dotrajala,opste rasulo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA