≫ 

Užas u Novom Sadu: Pas iskidao devojčici usta i izbio zube! Građani jurili vlasnika, ali im je pobegao

Vlasnik psa još nije pronađen

Ozbiljan incident dogodio se u Novom Sadsu kada je na devojčicu (9) skočio pas japanska akita i uhvatio je za usne. Napravio joj je užasne povrede i izbio zube. Ona je operisana u Dečjoj bolnici i sada se nalazi na kućnom lečenju, saznajemo iz izvora bliskih novosadskoj policiji.

(Veoma uznemirujuće) Monstrumi kod Čačka ODSEKLI psu noge

Luku (8) izgrizao komšijin pas, ima 100 šavova na sebi: Lice i vrat su mu u dubokim ranama

Napad dogodio u nedelju oko 18 časova u Ulici Veselina Masleše u novosadskom naselju "Detelinara".

Na tom potezu napravljeni su igralište za decu, teretana i ograđeni prostor za sve. Devojčica se šetala sa drugaricom na igralištu, kada je naišao pas. Prema priči svedoka, vlasnik je sedeo i jednom rukom kucao na mobilnom, a drugom držao psa bez korpe na povocu.

Pas je iznenada skočio i zgrabio devojčicu. Krv je potekla, a vlasnik psa je vinuo "Vidi šta si uradio!".

Pritrčali su roditelji koji su bili sa decom, a vlasnik je brže-bolje počeo da beži. Nije se zaustavio ni na povike "Stani, gde bežiš". Krenuli su za njim, a pojedinci su pokušali da ga fotografišu sa distance, međutim, kako je već bio odmakao, fotografija nije bila upotrebljiva posebno.

Vlasnik psa još nije pronađen, a u Novom Sadu ima malo japanskih akita, tako da bi policija mogla da razotkrije ceo slučaj vrlo brzo. Inače, momak koji je vodio psa je u dvadesetim godinama, mršav i visok od 175 do 180 centimetara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbo

    25. februar 2017 | 08:05

    da ga policija odmah pronadje i uhapsi.bagru osuditi maksimalno,da se donese zakon da svi koji šetaju kučad,na glavu kučićima stave korpu,mogu i sebi.

  • Prof

    25. februar 2017 | 08:00

    Hajde NVO, razni borci za ljudska prava, zastitnici zivotinja, komunalna p. objasnite i ispravite jadnim ljudima ovo sto se desilo!!! Zakon, korpa, povodac!

  • Misirac

    25. februar 2017 | 08:54

    Uvesti rigorozne kazne za one koji šetaju pse bez korpe.Naš narod je takav da se opameti tek kada ga udare po džepu.Nemojmo sada da generalizujemo stvari da su svi vlasnici pasa bahati i neodgovorno. Jednostavno izmeniti zakon koji će da se poštuje.Uvesti novčanu i u ovakvom slučaju krivičnu kaznu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA