KOSTI TVOJE BIĆE OSVEĆENE: Raičević ispraćen uz stihove veterana s Kosova

Iz kapele Novog groblja u Beogradu Raičevića je ispratilo oko pet stotina prijatelja i rođaka na "put" do rodnog sela kraj Nikšića gde će biti sahranjen

  • 4

Biznismena Boška Raičevića (42), koji je u petak nastradao u eksploziji bombe postavljene pod njegov automobil, danas je sa Novog groblja ispratilo oko pet stotina ljudi koji su došli da mu odaju poslednju počast.

Među okupljenima bilo je dosta poslovnih partnera, prijatelja, mladih ljudi, kao i rodbine sa Kosmeta i iz Crne Gore. Ispraćaju je prisustvovao i Mladen Obradović, vođa "Obraza".

Od prisutnih su se mogle čuti lepe reči za ubijenog Raičevića, između ostalih da je bio dobričina, ali i  šaljivdžija.

- Bio je dobar kao lebac. Pomogao je svima kojima je mogao. Ko god mu je zatražio pomoć, Bole se potrudio da mu se nađe - rekao je jedan od njih.

Nakon izjavljivanja saučešća najbližima u kapeli Novog groblja, sanduk sa Raičevićevim telom i mnoštvo venaca i buketa uneti su u automobil kojim će biti odvezeno do njegovog rodnog sela kraj Nikšića u Crnoj Gori, gde će biti sahranjen.

Raičević je ispraćen stihovima spevanim od srpskih veterana sa Kosova u kojima mu se "zahvaljuju na krvi koju su zajedno prolivali braneći srpsku nejač" i poručili da mirno i ponosno "stane pred Lazara" i pozdravi ga. Takođe, istim stihovima poslata je i poruka "kukavičkim izdajnicima" koji su ga ubili da će "Boškove kosti biti osvećene".

(A. P. / Foto: V. Lukić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RADMILA

    26. jun 2012 | 19:57

    SVI SMO MI NA OVOM SVETU GOSTI...ZIVOT NAM JE DAR OD BOGA KAKO UPRAVLJAMO NJIME TAKO GA SMO DOSTOJNI....BOSKO JE UVEK BIO DOSLEDAN U SVEMU RETKO INTIMAN ALI JAKO SRCAN.....BRAT, DRUG,PRIJATELJ ILI OBICAN POZNANIK ALI SVAKAKO DRAG,ZA MENE OMILJENO BICE I VECI SRBIN OD POLA MOJIH SUMADINACA BOSKO LAVLJE SRCE NASE POCIVAJ U MIRU ,DRUGARICA TVOJA RAJKA

  • Kosovo

    26. jun 2012 | 22:10

    Bosko nije rodjen u CG, tamo mu je majka sahranjena I njihova zelja je bila da bude sahranjen pored nje. Laka ti zemlja, junace

  • ljuba

    26. jun 2012 | 19:19

    Da je ostao u rodnom selu kraj Niksica danas bi verovatno bio ziv... Bog da mu dusu prosti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA