≫ 

Krvnik koji je ženu isekao nožem i bacio je sa terase bio neuračunljiv

Ako Viši sud u Jagodini prihvati ovo tumačenje, Jociću će biti određena mera bezbednosti - čuvanje i lečenje u specijalizovanoj zdravstvenoj ustanovi

  • 6

Gradimir Jocić (51) iz Donjeg Vidova ubio je svoju suprugu 27. oktobra tako što se cele noći iživljavao nad njom. Jadnu ženu je tukao i naneo joj brojne povrede nožem po licu, da bi je na kraju bacio sa terase porodične kuće. Četiri meseca kasnije, veštaci kažu da je bio neuračunljiv.

MONSTRUOZNO UBISTVO KOD PARAĆINA: Muž ženu isekao nožem i bacio je sa terase

Gradimir unakazio ženu Daliborku, iživljavao se satima nad njom, a ničeg se ne seća?! (FOTO)

Podsećamo, utvrđeno je da je Gradimir u trenutku izvršenja zločina bio pijan, kao i da je mešao alkohol sa lekovima. Na prvom saslušanju je tvrdio da se ne seća ničeg što se dogodilo te noći i nije verovao da mu je supruga ubijena.

Nakon istrage, veštaci neuropsihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici utvrdili su da je Jocić u trenutku kad je ubio sopstvenu suprugu Daliborku bio u neuračunljivom stanju, te je zbog toga predložena bezbednosna mera.

Ako Viši sud u Jagodini prihvati ovo tumačenje, Jociću će biti određena mera bezbednosti - čuvanje i lečenje u specijalizovanoj zdravstvenoj ustanovi.

Meštani Donjeg Vidova ne pamte tako monstruozan zločin, a za osumnjičenog su odmah rekli da je psihijatrijski bolesnik, da ima problema "sa živcima" i da je zbog toga penzionisan u Švajcarskoj, gde je godinama radio.

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    1. mart 2017 | 21:44

    Ово што читам је стварно ужас. Шта то сада значи?. Биће мажен и пажен до краја живота?. А жена, где је сирота жена?. Ко њу сад мази и негује?. Јадница, како је само мучио, и сад је још луд,?. Како он није скочио са терасе, кад је тако луд?. Ничег се не сећа?. На максималну казну//иако то није довољно за живот те сиротице// и имаће времена на миру да се присећа свега. Али не да ленчари, него да ради ОД ЈУТРА ДО МРАКА. А кад се врати са посла, применити део њених мука. Превише ти психолози филозофирају за такве идиоте.

  • 1. mart 2017 | 21:15

    A sta se drugo očekivalo uvek su neuracunjivi boze dokle

  • ccc

    1. mart 2017 | 20:44

    A da je bio musliman pisalo bi da je terorista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA