≫ 

Crnogorac ubio Albanca s Kosova: Ubijeni ima 3 brata, strahuje se od krvne osvete! (FOTO)

Osumnjičeni Đurišić će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio ubistvo

  • 20

Ulcinjanin Savo Đurišić (29) priznao je pred istražiteljima da je drugog marta u naselju Pinješ, hicima iz pištolja ubio Beća Likaja (53) sa Kosova, pišu Dnevne novine.

Izdavao je stan deki sa američkom penzijom ali ga nije bilo danima. Kad je obio stan, zatekao je stravičan prizor!

Ubistvo je počinjeno u stanu žene sa kojom je Đurišić ima prepirku. On je nju zatekao u društvu ubijenog. Kako prenose "Dnevne novine", nakon ubistva, Savo je bežao u pravcu bivšeg hotela "Galeb", gde je u rastinju bacio pištolj iz kojeg je pucao, ali je nakon 20 minuta lociran i uhapšen.

- Sumnja se da je S. Đ. u četvrtak veče, nakon kraće prepirke koju je imao sa M. D., oko 19:30 časova došao u stan koji ona iznajmljuje u naselju Pinješ, gde ju je zatekao u društvu sa B.L. On je zatim, kako se sumnja, iz pištolja kalibra 7,65 mm u pravcu B.L. ispalio više hitaca koji su oštećenog pogodili u predelu grudi. S. Đ. se potom udaljio sa lica mesta - navodi se u zvaničnom saopštenju.

Foto: Facebook/Savo Djurisic Foto: Facebook/Savo Djurisic

I brat Sava Đurišića, Marko potvrdio je da se zločin desio, kao i da je porodica šokirana situacijom u kojoj su se našli.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično delo kao "teško ubistvo", a policija je izvršila uviđaj.

Telo preminulog Likaja prebačeno je na Odeljenje sudske patologije u Kliničkom centru u Podgorici radi obdukcije. Osumnjičeni Đurišić će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio ubistvo.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubijeni ima tri brata, pa sada porodica Đurišića strahuje od krvne osvete. 

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidra

    4. mart 2017 | 10:42

    I sta su sad siptari po tome zaštićena rasa?pa i oni valda treba da se boje nekoga, sta treba spuštati glavu pred njima, ma nemoj

  • Artur

    4. mart 2017 | 10:52

    Tako se to radi brate srbine nemože šiptarija da vlada tvojom zemljom posle ovoga neće sigurno

  • Srbija

    4. mart 2017 | 10:28

    Ne Dajte se i vi braco Djurisici. Ima i vas a bogami i nas dovoljno. I mi nismo bez brace . Pa nek udare Kosove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA