MONSTRUOZNO: Seku i kuvaju pse pred gostima restorana! (VIDEO)

U Kini od skoro je na glasu novi "specijalitet" - klanje i kuvanje pasa ispred gostiju restorana. Pored ovog, postoji još degutantniji običaj. U severnom delu Kine pse ubijaju premlaćivanjem, da bi im krv što bolje prodrla u meso i kako bi onda ono bilo mekše za jelo

  • 17

Već dugo je poznat običaj da u Kini jedu pse, a od skoro se mračna kineska tradicija svela na to da se psi seku i kuvaju pred gostima restorana!

Aktivisti Društva za zaštitu životinja, snimili su sablasne fotografije mrtvih životinja koje se spremaju pred gostima. Bez obzira na sve glasniju kampanju o zabrani jedenja pasa u Kini, ugostitelji ne odustaju od ovih "bizarnih specijaliteta" koji im, kako kažu, pune restorane.

Kineske vlasti već duže vreme ništa ne preduzimajui povodom ovih degutantnih običaja. Koliko se ne obaziru na prijave aktivista, govori i činjenica da pored ovog postoji još monstruozniji običaj.

Naime, u severnom delu Kine pse ubijaju premlaćivanjem, da bi im krv što bolje prodrla u meso i kako bi onda ono bilo mekše za jelo.

S obzirom na to da nema odgovora od kineskih vlasti, aktivisti za spas životinja bili su primorani da u Kini primene gerilski način borbe za stavove koje zastupaju.

Tako su nedavno na putu presreli kamion iz kojeg su oslobodili 500 pasa planiranih za klanje.

Ovi aktivisti imaju ogromnu podršku organizacija za zaštitu životinja iz celog sveta, koji, putem svojih vlada, urgiraju da se od kineskih vlasti traži zabrana praktikovanje ove tradicije.

Uznemirujući video:

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Dejan

    27. jun 2012 | 10:57

    bolje da jedu govna.. bolesnici

  • pele

    27. jun 2012 | 11:51

    To je vise sudar kultura,nego bilo sta drugo.Neuobicajeno mi je i smeta mi,pogotovo premlacivanje zivotinja.Ali kad pogledate sire,sta je to sto covek ne jede?Mozete li zamisliti kakve smo mi zivotinje iz perspektive ljudi sa istoka,gde je npr.krava sveta zivotinja a mi je pod noz,neko ne jede svinjsko meso,a kod nas...njam,njam!U pitanju su druge,nama nerazumljive kulture,a treba znati da smo i mi njima.Treba razumeti razlicitosti,a ako se nesto ubija zbog jela,makar da se ne radi sadisticki.

  • miki

    27. jun 2012 | 15:48

    fujj gadovi bolesni pocrkali!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA