Epilog hapšenja 47 osoba: Građanima Srbije naneta šteta od 17 miliona evra

- Nastavlja se beskomprimisna borba protiv korupcije i kriminala u Srbiji - rekao je ministar Stefanović

  • 9

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je današnja akcija, u kojoj je uhapšeno 47 osoba, nastavak beskompromisne bore protiv korupcije i kriminala u Srbiji.

Stefanović: U pitanju je samo jedna stvar - kako da skinu glavu Aleksandru Vučiću

Stefanović poručio da u Srbiji nema nestabilnosti

Stefanović je u izjavi dostavljenoj Tanjugu naveo da ovom akcijom policija pokazala da ne postoje nedodirljivi i da će se svi koji su se drznuli da stave ruku u džep građana Srbije za to odgovarati, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

- Nastavlja se beskomprimisna borba protiv korupcije i kriminala u Srbiji. U dobro organizovanoj policijskoj akciji danas smo priveli 47 lica koja se sumnjiče za koruptivna krivična dela kojima je naneta šteta građanima Srbije u iznosu višem od 17 miliona evra - naveo je Stefanović.

Stefanović je istakao da je policija tom dobrom akcijom htela da pokaže da ne postoji bilo ko ko neće odgovarati za krivična i korupcionaška dela koja je počinio, a pogotovo ne oni koji su se drznuli da stave ruku u džep građana Srbije.

- Nastavićemo sa ovako dobrim akcijama. Ovo je samo prva faza u kojoj želimo da dobrim akcijama i čvrstom rukom pokažemo da neće biti nedodirljivih i zaštićenih i da će svi oni koji su se ogrešili o zakon za to odgovarati - poručio je ministar policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angelina

    6. mart 2017 | 17:30

    Kakva su to hapsenja?Nema gde su pohapseni.Ko su imenom i prezimenom.ili inicijali.Poznato policiji.

  • Ibro

    6. mart 2017 | 17:25

    Samo da nas posle izbora ti isti ne tuze pa cemo od penzija placati odstetu!

  • Fil

    6. mart 2017 | 17:15

    Steta sto izbori nisu cesce! Svi bi lopovi bili u zatvoru. Sem onih najvecih. Naravno, kad prodju izbori, sve ih puste...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA