≫ 

Povučeni čovek (44) iznajmio je stan u Rakovici. Svi su se šokirali kada su videli policiju na njegovim vratima, a tek kada su počeli da iznose "plen"! (FOTO)

On je nabavio saksije i u stanu instalirao uređaje za merenje temperature i vlažnosti biljaka, ventilator, filter za vazduh, posebne lampe sa sijalicama i preko transformatora povezao struju za stalno održavanje uslova za uzgajanje biljaka

  • 7

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su više od sedam kilograma marihuane i uhapsili sugrađanina A.P. (44), zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

MISTERIJA KOD NOVE PAZOVE: U kanalu punom vode pronađen prazan auto! Policija pretražuje teren

Policija je u stanu u Rakovici, u delu sobe koji je posebno pripremljen za uzgajanje marihuane, pronašla 11 stabiljki ove opojne droge, težine sedam kilograma i 470 grama, saopštio je MUP.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Sumnja se da se A.P. bavio uzgajanjem marihuane u veštačkim uslovima tako što je nabavio saksije i u stanu instalirao uređaje za merenje temperature i vlažnosti biljaka, ventilator, filter za vazduh, posebne lampe sa sijalicama i preko transformatora povezao struju za stalno održavanje uslova za uzgajanje biljaka marihuane.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zika

    9. mart 2017 | 12:01

    Svaki dan čitamo kako policija hapsi ljude za marihuanu, pa moram da reagujem. Nisu hapsili Arkana niti ljude koji rade sa kokainom i heroinom jer je tu velika lova i policajci dobijaju pare to jest rade za kriminalce. To je javna tajna, isti slučaj je i sa prostitucijom. Videli smo šta je bilo od slučaja Kosmajac, pojeo vuk magarca, a ni Šarića ne bi hapsili da nije pao sa 2 tone u Latinskoj Americi. Ovi što uzgajaju i prodaju marihuanu ne plaćaju policiju pa ih zato policija hapsi. Osim toga, sada su izbori pa i zato policija hapsi. Dakle, političari treba jednom zauvek da donesu zakon da marihuana bude legalna, onda korumpirani policajci neće moći svaki dan da jurcaju dilere marihuane dok uzimaju pare od milionera koji rade sa kokainom. Studenti koriste marihuanu, vlast ne treba da trpa studente u zatvor nego da im omogući da napreduju u životu. Hoćemo da budemo Evropa a nećemo da imamo holandski zakon o marihuani. Inače, marihuana je legalna i u Severnoj Koreji. Čisto da se zna zašto je Srbija zaostala zemlja, zbog političara i korumpiranih policajaca.

  • Jeretik

    9. mart 2017 | 12:15

    Ove mora da druka neko iz Elektrodistribucije .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA