Velika policijska akcija "Pluton 2" ne staje: Privedene matičarke, zabranjen im kontakt sa svedocima

One su pritvorene u akciji MUP-a "Pluton 2" zbog osnovane sumnje da su zloupotrebile službeni položaj i falsifikovale službene isprave

  • 4

Smederevskim matičarkama uhapšenim u akciji "Pluton 2" nije produžen pritvor, već je, posle policijskog zadržavanja od 48 sati, određena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svim svedocima u postupku, uz obavezu javljanja policiji na svakih pet dana.

Velika policijska akcija "Pluton 2" trese Srbiju: Uhapšeno 47 osoba širom zemlje

Uhapšen direktor vojvođanskog Fonda za izbeglice

Policija je u Smederevu, po nalogu smederevskog Višeg javnog tužilaštva, uhapsila R. Dj. (54), ; LJ.M. (66), D.M. (55), ; D.J. (37) i S.R. (54).

One su pritvorene u akciji MUP-a "Pluton 2" zbog osnovane sumnje da su zloupotrebile službeni položaj i falsifikovale službene isprave.

Portparol policije Saša Nikolić u ranijem saopštenju naveo je da su matičarke strankama od januara 2014. do oktobra 2016. naplaćivale zakonom regulisanu taksu za izdavanje dokumenata iz svoje nadležnosti ali su novac zadržavale i tako oštetile budžet Srbije 2,8 miliona dinara.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cibi

    11. mart 2017 | 14:28

    Po zadnjici bi rekao da je ovo DJ 37god.

  • Nebojsa c-max

    11. mart 2017 | 14:42

    Zeznuli ih izbori.Ne moze covek na miru da krade,svake godine izbori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA