≫ 

Janković: Vučićeve tvrdnje o nasilju su manipulacije

Izborni štab predsedničkog kandidata Saše Jankovića osudio je, kako se navodi, pretnje premijera Aleksandra Vučića

  • 54

Izborni štab predsedničkog kandidata Saše Jankovića osudio je, kako se navodi, pretnje premijera Aleksandra Vučića i "njegove propagandne mašine" da će bilo ko ugrožavati bilo koga posle izbora. Janković je te tvrdnje nazvao manipulacijom i zastrašivanjem Srbije koja će "prestati danom proglašenje rezultata predsedničkih izbora".

Proglašene kandidature Stamatovića, Parovića i Čanka

Uvrede, pretnje, pozivi na proteste, makedonski i ukrajinski scenario: NVO o kampanji nekih kandidata opozicije

- Aleksandar Vučić oduvek i stalno preti, tvrdeći da to neko drugi radi - državnim udarima, ratovima, strancima, službama, banderama, atentatima, šamarima, penzijama, padanjem aviona. Nijedna vlast, niti samovlašće nije večno, u Srbiji će ubrzo ponovo raditi institucije - policija, tužilaštvo, slobodno sudstvo. Građane, uključujući naravno i članove i simpatizere Srpske napredne stranke, uskoro niko neće zastrašivati ni sobom ni drugima - navodi se u saopštenju.

Izborni štab Jankovića je dodao da je zakon jedino čega treba da se plaši Aleksandar Vučić i svi koji danas zloupotrebljavaju položaj, prete, špijuniraju, otpuštaju, zastrašuju, ucenjuju i tlače pokušavajući na silu da prigrabe i zadrže svu vlast i novac.

- Bez straha, simpatizeri Srpske napredne stranke, brzo ćemo svi biti ravnopravni građani, a zakon i institucije, koje su danas ućutkane i ne štite druge, sutra će ravnopravno štititi i vas - poručio je u saopštenju predsednički kandidat Saša Janković.

Baner Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    13. mart 2017 | 19:28

    Jankovicu,prestani da iznosis neistine!

  • Vojvodina

    13. mart 2017 | 19:28

    Nasilje i pretnje je jedino sto vi znate!Opozicija je dovoljno rekla ovih dana prizivajuci nerede i poziv na linc premijera.Nadam se da ce nadlezni organi reagovati!Sto se tice tebe Jankovicu ti si obicna nula.

  • Santino

    13. mart 2017 | 19:27

    Vucic preti?NIsam primetio!Jedino ko preti si ti i tvoji saborci koji pozivaju na linc svakodnevno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA