≫ 

"Ti možeš da pokušaš da ideš, ali ja ću te ubiti na licu mesta": Počelo suđenje policajcu iz Aleksinca koji je silovao svoju devojku (FOTO)

Policajac se nad devojkom iživljavao optužujući je da ima drugog muškarca

  • 7

Policajac Policijske stanice u Aleksincu Zoran C. (43) koji je optužen za silovanje i otmicu Z. R. sa kojom je bio u emotivnoj vezi, negirao je na današnjem suđenju izvršenje krivičnog dela.

STRAVIČNI DETALJI O ŽRTVI POLICAJCA NASILNIKA IZ ALEKSINCA: Šest dana je držao u zatočeništvu i neprestano silovao

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost s obzirom na to da se radi o krivičnom delu protiv polne slobode, ali kako nezvanično saznajemo Zoran je tvrdio da nije oteo i prinudio na obljubu ženu sa kojom se viđao.

Njega optužnica tereti da je šest dana surovo zlostavljao majku dvoje maloletne dece. Kako se navodi u optužnom aktu, Zoran je 26. oktobra prošle godine namamio oštećenu da uđe u njegov "citroen“ da bi navodno otišli do Žitkovca da kupe nešto za jelo.

Međutim, umesto u ovaj gradić odveo je na divlju deponiju u blizini sela Bobovište uz autoput Beograd- Niš gde je tri dana držao u vozilu neprestano je silujući. Gurao joj je prste u polni organ, prisiljavao na oralni i analni seks puštajući je da izađe iz vozila samo da bi obavila nuždu. Na njene molbe da prestane da je muči i da je pusti, odgovarao je:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ti možeš da pokušaš da ideš, ali ću te ubiti na licu mesta.

Posle toga ju je Zoran odveo do svog stana u Aleksincu, ali pre nego što je uveo unutra tražio je da ga u nekoliko navrata oralno zadovoljava optužujući je da ima drugog muškarca. Zatim je uveo u svoj stan gde je držao do 30. oktobra sve vreme se na njoj iživljavajući.

Foto-ilustracija: Profimedia, A. Nalbantjan Foto-ilustracija: Profimedia, A. Nalbantjan

Osim što ju je silovao, kako navodi optužba, udarao je rukama i nogama po bubrezima. Ona nije smela da pruži otpor svom mučitelju jer je znala da kao policajac ima pištolj, a strahovala je za bezbednost svoje dece. Policajac je svoju žrtvu pustio tek nakon šest dana, kada je izgurao kroz vrata uz reči: "Marš napolje“.

Z. R. je suđenje doživela veoma stresno. Dok je stajala ispred sudnice, zaplakala je kada je ugledala policajca kojeg su uvodili stražari. Suđenje će biti nastavljeno njenim saslušanjem.

Daljinac baner

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeks 79

    14. mart 2017 | 08:10

    Zasto mu krijete indetitet,treba puno ime i prezime takvi majmuni za citavi zivot da su obiljezeni.

  • Darko

    14. mart 2017 | 09:18

    Jesam policajac, ali ovaj čovek bruka celu službu! Zbog jednog čoveka celom MUP-u se ruši ugled. Koliki psihopata trebaš biti da ovako nešto uradiš!

  • Raki

    14. mart 2017 | 09:26

    Tog idiota treba kastrirati. Takvi nas stite i brane kao. Nakraju ce se ispostaviti da je psihicki nestabilan i nikom nista. Pa dokle vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA