Lopov koji je uhapšen u Nišu zbog krađe "Banke dobročinstva" ima samo 12 godina!

Niška policija potvrdila je da je maloletna osoba koja je obila montažnu kućicu vrlo brzo nakon prijave identifikovana i pronađena

  • 2

Policija u Nišu privela je dvanaestogodišnjeg dečaka pošto je utvrđeno da je noćas obio i opljačkao "Banku dobročinstva" u kojoj niška humanitarka Marina Adamović prikuplja pomoć za lečenje bolesne dece.

Uhapšen lopov: Nišlijka u invalidskim kolicima godinama skupljala pare za bolesnu decu, a onda je u trenutku ostala bez svega! (FOTO)

Niška policija potvrdila je da je maloletna osoba koja je obila montažnu kućicu vrlo brzo nakon prijave identifikovana i pronađena.

Prema rečima nadležnih u policiji, Više tužilaštvo u Nišu odlučiće o daljem procesuiranju maloletnika.

Prema nezvaničnim informacijama, novac ukraden iz "Banke dobročinstva" nije pronađen, pošto je dečak rekao da ga je potrošio. Za sada nije poznato o kom iznosu se radi.

Marina Adamović, teško bolesna Nišlijka koja već pet i po godina prikuplja pomoć za lečenje bolesne dece, zatekla je jutros oko sedam časova obijenu montažnu kućicu i ispražnjene kasice u koje građani ostavljaju dobrovoljne priloge.

Staklenu montažnu kućicu Marina Adamović je dobila od donatora minulog decembra, kako se ne bi smrzavala pošto svakodnevno po osam, devet sati prikuplja pomoć u Obrenovićevoj ulici.

Prema njenim rečima, u toku večeri i noći, humane Nišlije u kasice u "Banci dobročinstva" ostave po nekoliko hiljada dinara, ali nekada i oko 20.000 dinara.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    15. mart 2017 | 14:55

    Приправник са 12 година...Мали је да би у старту уништио свој живот..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA