Jeremić u Nišu: Nikad neću klečati, Srbija neće klečati

Ajmo svi napolje. Idemo do pobede - rekao je Jeremić na izlazu iz pozorišta

  • 61

Predsednički kandidat Vuk Jeremić danas je u Nišu održao predizbornu konvenciju na gradskim ulicama, umesto, kako je bilo predviđeno, u sali tamošnjeg Narodnog pozorišta.

Vuk Jeremić: Moramo da promenimo ovaj naopak sistem u Srbiji

Kako je saopštio Jeremićev pres tim, pošto sve njegove pristalice nisu mogle da stanu u salu, odlučeno je da izađu i krenu u "šetnju za slobodu".

- Drugu salu nisu hteli da nam daju. Gospodo, malo ste se prevarili. Čujem da je više ispred nego ovde i predlažem da ih ne ostavimo.

- Ajmo svi napolje. Idemo do pobede - rekao je Jeremić na izlazu iz pozorišta.

On je svojim pristalicama poručio da će od Srbije napraviti normalnu i uređenu državu zasnivanu na vladavini prava, gde će zakon biti isti za svakoga.

- Neka njemu i Angela Merkel, i Bil Klinton, i Toni Bler, i MMF. Ja sam video sveta i umem da razgovaram sa njim. Bio sam i prvi i drugi na svetu, bez da sam pred bilo kime klečao. Nikada neću klečati. Neće klečati ni Srbija - rekao je Jeremić.

Baner, izbori 2017

Skupu su prisustovale poslanice Sanda Rašković Ivić i Dijana Vukomanović, lider Pokreta za preokret Janko Veselinović, lider Koalicije za Šumadiju Veroljub Stevanović i predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA