Najnovije informacije o "loto" milioneru koga traži cela Srbija bacaju novo svetlo na celu priču

- Poznajem lično čoveka koji je dobio, jer radi sa mnom u opštini, ali njegovo ime ne smem da kažem. U pitanju jedan običan porodični čovek - ispričao je čovek koji radi u opštini u Mladenovcu

  • 17

Dobitnik "loto" sedmice od 1,18 miliona evra, koja je u petak izvučena u Mladenovcu, radi u opštini u ovom gradu, otkrili su stanovnici ovog mesta za Informer.

Boooomba! Pukla "sedmica" na lotou, srećnik dobio 1,2 MILIONA EVRA

Loto milioner se "krije" u Mladenovcu: Na ulicama je potera za srećnikom, a na pijaci tvrde da znaju ko je!

Srećni dobitnik uplatio je u četvrtak u 11.01 sati, u kiosku preko puta zgrade opštine, dve kombinacije za samo 160 dinara, iz kojih je dobio trojku i sedmicu vrednu 147.221.447,50 dinara.

Radnica kioska u kojoj je uplaćen dobitni tiket, kaže da od "loto" milionera očekuje "samo" milion dinara.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

- Da znam ko je uplatio sedmicu već bi bila pored njega a ne ovde. Od dobitnika ne očekujem mnogo, neka da po milion dinara meni i kolegenici kao bakšiš, a ostalo nek potroši kako mu volja - šaljivo kaže Danijela.

Za razliku od ove radnice, jedan ozbiljni stariji gospodin koji je izašao iz zgrade opštine kaže da zna ko je dobitnik, ali da to ne sme da otkrije ni za živu glavu.

Printskin: RTS Printskin: RTS

- Poznajem lično čoveka koji je dobio, jer radi sa mnom u opštini, ali njegovo ime ne smem da kažem. Mogu vam samo otkriti da je u pitanju jedan običan porodični čovek. A i red je bio da dođe neka sedmica na ovom našem kiosku jer tu igramo uglavnom mi iz opštine. Žao mi je što milionče nije došlo meni, ali biće sledeći put. Mladenovac je taličan za sedmice  - ispričao je ovaj gospodin koji nije želeo da se predstavi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA