Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

- Da su me pripadnici KFOR-a i albanski teroristi tog jutra zatekli u kancelariji, danas ne bih bila živa. Odrali bi mi kožu - ovako svoju priču samo za Telegraf.rs započinje sudija Danica Marinković, jedina žena koja zna istinu o Račku, zbog kog je SRJ bombardovana 1999. godine. Žena koja je svedočila u Hagu i podigla poternicu za Haradinajem i Tačijem.

Prelazak beogradske porodice Novaković iz hrišćanstva u islam izazvao je pravu buru u moru komentara na ovu nesvakidašnu vest, a koliko je naš narod tolerantan, moralan i verujući pokazaće neki od najzanimljivijih dosetki sa našeg sajta.

Većina smatra da su uzimajući muslimanska imena Ismail i Edina, Esad i Hamza, Bojan i Nataša, zajedno sa sinovima Filipom i Ognjenom, zapravo odustali od srpstva, tradicije i porodice.

Šta su još pisali o ovoj porodici pogledajte OVDE.

Prema izgledima vremena za naredna dva meseca, proleće će biti pretežno sunčano sa temperaturom znatno iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

Meteorolozi kažu - očekuje nas suvo i toplo vreme. Ovakva prognoza deluje ohrabrujuće budući da je zima bila, moglo bi se reći, luda – minus je bio okovao Srbiju, od hladnoće nije moglo da se makne, a snega je bilo tek nekoliko dana. Onda su usledili sunčani intervali, pa opet mraz.

Milijarder Dejvid Rokfeler preminuo je u 101. godini života.

On je rođen 12. juna 1915. godine u Njujorku i najmlađi je od šest sinova Džona Rokfelera juniora, sina Džona D. Rokfelera seniora, osnivača naftne kompanije Standard Oil.

Bio je američki bankar i jedan od najbogatijih ljudi na svetu, prema podacima časopisa Forbs, vrednost njegove imovine je oko 2 milijarde dolara.

OVDE možete pročitati više.

U pohodu na Svetsko prvenstvo u Rusiji, u reprezentaciji Srbije posle nekoliko godina stvorila se gužva na spisku u koloni "napadači". Od 20. marta i zvanično, selektor Slavoljub Muslin moći će da računa i na Aleksandra Prijovića, kom je FIFA odborila "transfer" za srpski nacionalni tim, jer prethodno nastupao za mlađe selekcije Švajcarske, prethodno branivši Srbije u kadetskom i omladinskom uzrastu.

Sjajne igre u Partizanu "kupile" su Urošu Đurđeviću mesto u A selekciji Srbije za koju je dobio poziv pred kvalifikacioni meč pred Gruzijom u petak.

Među prvima je stigao na okupljanje u Staru Pazovu (tačnije drugi) i odmah je primio prve savete od selektora Slavoljuba Muslina.

Šta Đurđević još poručuje čitajte OVDE.

Jedna od najvećih srpskih folk zvezda Ceca Ražnatović pripremila je spektakularno iznenađenje za svoju publiku! Trećim solističkim koncertom na beogradskom Ušću pevačica će proslaviti jubilarnih 30 godina više nego uspešne karijere, i to sa svojom najvernijom publikom.

Posle dva neverovatna koncerta na Ušću i pet godina pauze, Ceca Ražnatović obradovaće svoju publiku i trećim, još spektakularnijim koncertom!

Nataša Bekvalac potpisala je danas u Novom Sadu papire za sporazumni razvod braka od Ljube Jovanovića. Pevačica se još nije zakonski razvela, budući da sud treba da overi razvod. Kako piše Svet, Bekvalčeva će se zvanično razvesti u narednih sedam dana.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA