Parović: Srbiji želim da pružim model domaćinske kuće

Kada takav model budemo uspostavili, onda ćemo se dobro razumeti, jer nema razlike između domaćinske kuće, da li je ona srpska, bunjevačka, mađarska, hrvatska, slovačka ili ma koja druga

  • 1

Predsednički kandidat Miroslav Parović izjavio je da svojom kandidaturom želi da Srbiji pruži, kako kaže, model organizovanja, kakav ima jedna čestita domaćinska kuća u Srbiji.

Parović: Moramo da se dogovorimo kakvu državu želimo

- Kada takav model budemo uspostavili, onda ćemo se dobro razumeti, jer nema razlike između domaćinske kuće, da li je ona srpska, bunjevačka, mađarska, hrvatska, slovačka ili ma koja druga.

- Domaćin je domaćin. Domaćin zna šta radi, i zašto nešto radi. Domaćin zna da mora da radi! - naveo je Parović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Parović navodi da je on na ovim predsedničkim izborima jedini zagovornik trećeg političkog puta, nove generacije koja, kako navodi, u podeljenoj Srbiji jedina može da omogući stabilizovanje političkih prilika i spreči razgradnju društva i države, zalažući se za uspostavljanje vladavine prava, za Srbiju kao vojno i politički neutralnu državu i za uspostavljanje koncepta srpskog kulturnog prostora.

Baner, izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA