≫ 

Zoka je bila prva srpska straleta: Pričalo se da niko nema tako uzak struk i savršeno telo kao ona (FOTO)

Da li je ona imala sličnost sa sadašnjim starletama?

  • 2

Danas ih imamo na pretek, Soraju, Staniju, Avu Karabatić, a mnogi ne znaju da je prva starleta na našim prostorima bila beogradska lepotica Zorica Gajdaš.

PRISTOJNA, SKROMNA, A NEVIĐENA BOMBA! Ovako izgleda žena Dragana Bjelogrlića sa kojom je 25 godina! (VIDEO)

Dovoljno je bilo da ova fatalna plavuša samo u prolazu pogleda muškarca i da on poželi da joj ispuni sve želje.

Zorica je bila seks simbol Juge, a proslavila se filmom "Lito vilovito" u kojem je plenila savršenom figurom i istaknutim oblinama. Poznata je i po filmovima "Burduš", ali i seriji "Božana".

Iako je u tom periodu bilo još atraktivnih glumica, Zorica je bila broj jedan po lepoti i popularnosti.

Godinama se prepričavalo da je uspela slavnog dirigenta Zubin Mehta da obori s nogu. Kada se na kraj koncerta u Dubrovniku poklonio publici, ugledao je nju kako sedi u elegantnoj haljini i, kako se pričalo, ostao je bez daha.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

U poređenju sa današnjim starletama, koje vole da ističu grudi, guzu, usne i ti delovi su uglavnom podvrnuti estetskim korekcijama, Zorica je bila prirodna lepotica.

Pričalo se da niko nema tako uzak struk i savršeno telo kao ona. Mada, sličnost sa današnjim starletama je u tome što su je ismevali zbog, kako su pričali, "manjka pameti".

Po jednoj anegdoti, Matija Bećković joj je postavio pitanje: "Da li ste pročitali makar jednu jedinu knjigu?" Ona je odgovorila: "Ma, kao da je to bitno".

Printskrin: Sirota Marija 1968 Printskrin: Sirota Marija 1968

Zorica je bila deo skandala. Iako ih nikada sama nije izazivala, često je bila u društvo poznatih i istaknutih muškaraca čije su žene uvek pravile problem.

Ako je verovati starim boemima koji su prepričavali njenu lepotu i družili se sa Zoricom u noćnom životu Beograda, bila je najlepša ali i najčednija žena tog vremena.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA