Ako vaše dete ima prijatelja pod ovim imenom na Fejsbuku, odmah zovite policiju: U pitanju je pedofil (46)!

S obzirom da se sumnja da ima još oštećenih ovim krivičnim delom, policija ih poziva da se jave Odeljenju za suzbijanje visokotehnološkog kriminaliteta Ministarstva unutrašnjih poslova na telefonski broj 011/2743-927

  • 0

Policija u Inđiji uhapsila je J.P. zbog sumnje da je koristeći lažne profile "Drinko Drinko", "Mali Meda" i "Drinko Janko" putem društvene mreže stupio u kontakt sa maloletnom osobom, nudeći joj novac u zamenu za seksualne usluge.

 

Policajci se predstavili kao devojčica, pa se dopisivali s pedofilom: Kad su svi stigli na sastanak, počeo je PAKAO (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

 

J.P. (46) je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnog dela protiv polne slobode prema maloletnom licu, u vezi krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije.

 

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu - posebno odeljenje za borbu protiv visoko-tehnološkog kriminala, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

 

S obzirom da se sumnja da ima još oštećenih ovim krivičnim delom, policija ih poziva da se jave Odeljenju za suzbijanje visokotehnološkog kriminaliteta Ministarstva unutrašnjih poslova na telefonski broj 011/2743-927, dodaje se u saopštenju.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA