PROBLEMI U NAJAVI: AMSS upozorava vozače na očekivane padavine i jak vetar

Padavine koje se najavljuju, pored mokrih kolovoza, na putevima u planinskim područjima donose i učestalu pojavu odrona, na šta se vozači posebno upozoravaju

  • 1

Na autoputevima saobraćaj je trenutno slabijeg intenziteta, a na naplatnim rampama se prolazi bez dužih zadržavanja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

 

VOZAČI, OPREZ: Mokri putevi i rupe stvaraju ogromne probleme u saobraćaju

 

Kako se navodi u saopštenju, još uvek povoljne vremenske prilike doprinose dobroj prohodnosti puteva, a kada se tome doda i uobičajeno manji broj vozila i slabiji intenzitet saobraćaja koji je karakterističan za nedelju, onda vozači verovatno neće imati problema na putu ka svom odredištu.

 

Međutim, pogoršanje vremena, pojačan vetar u košavskom području i kiša koju meterolozi najavlju u popodnevnim i večernjim satima sigurno će uticati na prohodnost puteva u jugozapadnim i u centralnim krajevima Srbije gde se padavine najpre očekuju.

 

Padavine koje se najavljuju, pored mokrih kolovoza, na putevima u planinskim područjima donose i učestalu pojavu odrona, na šta se vozači posebno upozoravaju.

 

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta, navodi AMS.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    26. mart 2017 | 08:28

    i oni veruju u rhmz.valjda vidite da od danas za sutra vise ne mogu da pogode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA