Horor u Velikoj Kladuši: Mladić (19) osumnjičen za silovanje devojčice (16)

Nakon saslušanja u policiji Š.A. je pušten na slobodu, a od lica koja su prisustvovala pomenutom događaju uzete su izjave

  • 0

Tužilaštvo USK vodi istragu protiv Š.A. (19) iz Velike Kladuše, koji je osumnjičen za silovanje i seksualno napastvovanje šesnaestogodišnje maloletnice. Ovaj događaj se dogodio protekle subote u tom gradu.

Devojku (15) mučki silovalo nekoliko muškaraca, pa sve to prenosili UŽIVO na Fejsbuku

Policijskoj stanici Velika Kladuša obratio se otac maloletnice Š.Š. (57) koji je prijavio da je njegova kćerka otišla od kuće pre nekoliko dana, da bi je potom pronašao kod osumnjičenog. Nakon što je odveo kući, maloletnica se poverila maćehi kako ju je Š.A. tokom boravka u njegovoj kući, zajedno sa još tri lica, skidao i fotografisao, a potom silovao.

Prema rečima Snježane Galić, portparola MUP-a USK, policija je obavila razgovor sa maloletnicom u prisustvu predstavnika Centra za socijalni rad iz Velike Kladuše, a potom je ona podvrgnuta lekarskom i ginekološkom pregledu.

Tom prilikom ustanovljeno je kako nema vidljivih tragova povreda na telu, a nezvanično se saznaje kako se radi o maloletnici koja je odranije policiji poznata po čestim odlascima od kuće, prenose Nezavisne novine.

Nakon saslušanja u policiji Š.A. je pušten na slobodu, a od lica koja su prisustvovala pomenutom događaju uzete su izjave.

Izveštaj o počinjenju krivičnog dela silovanja i polnog odnosa sa detetom podnesen je Tužilaštvu USK, koje vodi istragu u ovom predmetu.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA