Jedan detalj o Zoranu Marjanoviću tek sada je izašao u javnost: Za njegov hobi malo je ko znao

On je na saslušanju potvrdio da je profesionalni snajperista, kao i to da često trenira, pa i takmiči se s pripadnicima policijskih i vojnih specijalnih jedinica

  • 20

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, više od dve decenije profesionalno se bavi i streljaštvom, a nosilac je i bronzane medalje u pucanju iz snajpera.

Zoran Marjanović otkrio: Znam ko je ubio moju Jelenu!

- On je na saslušanju potvrdio da je profesionalni snajperista, kao i to da često trenira, pa i takmiči se s pripadnicima policijskih i vojnih specijalnih jedinica SAJ i Kobre - rekao je za beogradske medije dobro obavešten izvor.

Zoran Marjanović, koji se već godinu dana nalazi pod budnim okom javnosti, ponovo je potvrdno odgovorio na ove navode.

- Još od 1990. godine se profesionalno bavim streljaštvom, kada sam se učlanio u Savez strelaca Jugoslavije. Tamo sam naučio da pucam iz vazdušne puške, a to je pored muzike moja druga ljubav - objasnio je on i dodao da je posle nekoliko godina treniranja iz vazdušne puške počeo da puca i iz pištolja s bojevom municijom, kao i snajpera.

Kako je naglasio, trenirao je na vojnom poligonu u Batajnici i učestvovao na takmičenjima sa ekipom iz SAJ-a i Kobri, ali sa njima nije prolazio obuke.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paris

    29. mart 2017 | 12:43

    Zato "kolege" ne mogu da nadju ubicu!

  • Tartaros

    29. mart 2017 | 16:52

    Хоби,снајпериста.? Страст,убијање.! Најгори сој људи је да те он види,а ти њега не,и он те онда упуца."Јунак" са оптиком.

  • zorica

    29. mart 2017 | 20:53

    Sad i ova informacija a ja cekam da procitam ime ubice i da vidim da li su se moje tvrdnje obistinile.Od prvog dana pratim razvoj dogadjaja i tipujem samo na jednu osobu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA