Parović: Ne bacajte glas na one koje znate, mislite na Srbiju

- Moj tim i ja za kampanju od države nećemo uzeti ni dinara. Srbija je naša jedina sigurna kuća. I kao takvu je moramo čuvati za našu decu, unuke i sve generacije koje će doći - rekao je Parović

  • 2

Predsednički kandidat i lider Slobodarskog pokreta Miroslav Parović izjavio je danas da je ponosan što je u prilici da građanima Srbije, u medijima koji su mu dostupni, prezentuje drugačiju priču i program koji je platforma za buduću pobedničku politiku u godinama koje dolaze.

 

Parović: Srbija treba da se pripremi za evropske političke promene

 

Parović: Razumem selo koje me je iškolovalo

 

Ocenivši da je njegova kampanja najjeftinija, jer praktično sve segmente pokrivaju njegovi prijatelji i saradnici, Parović je dodao:

 

- Moj tim i ja za kampanju od države nećemo uzeti ni dinara. Srbija je naša jedina sigurna kuća. I kao takvu je moramo čuvati za našu decu, unuke i sve generacije koje će doći -

 

Parović je pozvao građane da ne bacaju glas na one "koje znamo od ranije", već da da šansu daju novim ljudima i da misle na Srbiju.

 

Baner Izbori 2017

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA