ERDEVIK UZ VUČIĆA: Ceo izborni štab Jeremića prešao u SNS

Najveći mesni odbor Socijaldemokratske stranke Erdevik prešao u Srpsku naprednu stranku

  • 36

Najveći mesni odbor Socijaldemokratske stranke Erdevik prešao u Srpsku naprednu stranku. Veliko nam je zadovoljstvo da obavestimo sve sugrađane i širu javnost da je najveći Mesni odbor Socijaldemokratske stranke iz Erdevika – Izborni štab Vuka Jeremića dao bezuslovnu i bezrezervnu podršku politici Aleksandra Vučića, te pristupio Srpskoj naprednoj stranci, rekao je Stevo Marušić član izvršnog i glavnog odbora SNS.

FINIŠ IZBORNE KAMPANJE: Vučić razgovarao sa penzionerima u Topčideru (FOTO) (VIDEO)

Ćerka premijera Vučića iskreno: Teško mi pada kada o tati pričaju ružne stvari!

On kaže da  je pristupanje Socijaldemokratske stranke, Srpskoj naprednoj stranci potvrda da samo vođeni Aleksandrom Vučićem možemo meštanima opštine pružiti bolji život i sigurniju budućnost.

- Izuzetno nam je drago što su građani Erdevika prepoznali pravu politiku Aleksandra Vučića, koju vodi već tri godine kao premijer Srbije i koji će biti najbolji predsednik svim građanima Srbije. Neslaganje građana sa štetnom politikom koju vodi Vuk Jeremić se najbolje ogleda u njihovoj današnjoj odluci da pristupe našoj stranci, i tako daju bezrezervnu podršku budućem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Program koji Vuk Jeremić propagira samo mržnju prema Aleksandru Vučiću i ništa drugo - izjavio je Marušić.

- Naša stranka se bori za jednakost i prava svih građana, slobodu mišljenja odlučivanja, poštovanje svih demokratskih vrednosti i nenasilno, civilizovano ponašanje, zbog čega smo nagrađeni poverenjem građana, koji su i danas pokazali da umeju da razmišljaju svojom glavom i da se opredele za ono što je najbolje za njih, a to je predsednički kandidat Aleksandar Vučić - rekao je član izvršnog i glavnog odbora SNS.

Baner, izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Srbijadanas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA