NAJTALIČNIJI MALER U SRBIJI: Poslao pismo koje je zalutalo u nagradnu igru, a tamo ga izvukli kao dobitnika automobila

Tokom poslednjeg izvlačenja dodeljeno je 23 nagrade, ali je bilo i onih "srećnika" koji su izvučeni, ali nisu ispunjavali uslove igre

  • 10

Sinoć je završen poslednji krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u kojoj je srećni dobitnik Vesna Bugić iz Blaca dobila stan u Beogradu na vodi.

Pored nje, dodeljeno su još 22 nagrade - stan u naselju "Stepa Stepanović", 14 automobila fijat 500 L i ukupno sedam putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.

Blace, najtaličniji grad u Srbiji: Dobitnica stana u Beogradu na vodi opisala zašto je bila uplašena kada su izvukli njeno ime! (FOTO)

Koliko su dobitnici nagrada srećni, što su baš oni izvučeni, sa druge strane imamo primer čoveka čije pismo je zalutalo u nagradnu igru:

- Čovek je poslao pismo u AMSS, da se požali za problem sa automobilom. Pismo je zalutalo među koverte za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" i u izvlačenju ga izvuku kao dobitnika "Fiata 500 L".

Oni su srećnici, jer su njihove koverte izvučene među OSAM MILIONA pristiglih: Potpisani ugovori za stanove u "Uzmi račun i pobedi"

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

- Međutim, kada su otvorili kovertu shvatili su da unutra nema fiskalnih računa, već da je pismo pogrešno adresirano, pa je najtaličniji srpski maler ostao i bez automobila i bez mogućnosti da njegova žalba zbog starog auta stigne na pravu adresu - kažu iz Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

Ovo nije jedini primer greške u izvlačenjima, pa je sinoć tako izvučena koverta sa kuponima za popuste umesto fiskalnim računima, a jedna baka nije došla da preuzme nagradu za frižider, jer kako im je rekla,"nema gde da ga drži, pa da joj pričuvaju dok se ne snađe"

Tokom ove nagradne igre prognozirano je oko milion koverata, a stiglo je više od 8 miliona.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palica

    1. april 2017 | 16:21

    Ovde kod njih "samo maleri" :-)

  • Zeljko PSG ex JSO

    1. april 2017 | 14:53

    Nesretnik,njega bi i rikoset pogodio!

  • D J O K O V I C

    1. april 2017 | 16:06

    Trebalo bi neka uteha za ove sto se izvuche nepravilnim rachunima bar nekki popust za iducu kupovinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA