Janković odbio da čestita Vučiću!

"Tražite da čestitam Vučiću na ovome? Ne, već ću Vas da blokiram. I sve slične. Draži su mi botovi", tvitovao je Janković

  • 42

Saša Janković odbio je danas poziv novinara Birna Slobodana Georgieva, koji je, putem Tvitera, pozvao sve učesnike izbora da čestitaju izbornu pobedu Aleksandru Vučiću, jer su, kaže, "učestvovanjem u postupku, pristali na njega".

Da su juče održani PARLAMENTARNI IZBORI, evo kako bi izgledala Skupština Srbije (GRAFIKA)

"Tražite da čestitam Vučiću na ovome? Ne, već ću Vas da blokiram. I sve slične. Draži su mi botovi", tvitovao je Janković.

Saša Janković je sinoć, nakon izbora, rekao da Srbija više nije ista, da je učešće u izbornoj trci vredno poštovanja i proglasio "pobedu pristojne Srbije".

Baner, izbori 2017

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba Delija

    3. april 2017 | 16:30

    Sta sada nije u redu? Vucic je pobedio cisto kao suza. Zar je normalno da samo 53% ljudi izadje na izbore a ovamo kukaju svi? Njegova vojska biraca je odradila svoje. Gde su tvoji glasaci Jankovicu? Zasto ne animira bar polovinu od ove druge polovine koja nije glasala. Posle ti Vucic kriv? Cestitke Vucicu na pobedi!

  • Crnac

    3. april 2017 | 16:36

    To li se zove kultura?

  • VladaNS

    3. april 2017 | 17:00

    Poštovani Saša, Nisam glasao na izborima, jer nisam imao kome da ustupim svoj glas ali mi je drago što Vi niste pobedili jer sa takvim odgovorom, meni ste srušili sva pozitivna ubeđenja koja sam imao prema Vama. Samo ne znam kako ste Vi postali zaštitnik građana sa takvim razmišljanjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA