Nikolić zbog prehlade nije došao na Vučićevo slavlje

Nikolić se sa puta iz Kine vratio bolestan, pa bi to moglo da bude opravdanje zbog čega ga nije bilo na Vučićevom slavlju, prenosi "Politika"

  • 11

Aktuelni šef države Tomislav Nikolić nije bio u izbornoj noći uz budućeg predsednika Aleksandra Vučića, ali mu je juče čestitao pobedu i poručio da se ne vraća u SNS.

Kad će Vučić preuzeti novu dužnost, a kada će Skupština izabrati novog premijera

Zašto je Vučić ubedljivo pobedio i zašto je opozicija ubedljivo promašila metu

Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, kako saznaje „Politika”, srešće se u toku ove nedelje prvi put od Vučićeve pobede na predsedničkim izborima. Nikolić je u razgovoru za Sputnjik čestitao Vučiću pobedu ocenivši da su rezultati onakvi kakve je očekivao.

- Bio sam ubeđen da kandidat Srpske napredne stranke mora da pobedi u prvom krugu i da bi praktično drugi krug bio neuspeh, mada bi pobedio i u drugom krugu”, rekao je Nikolić, a na pitanje da li se vraća u SNS odgovorio da ne zna, ali da „iskreno misli da ne”.

U noći izbornog slavlja kada su u štab SNS-a mnogi pohitali kako bi čestitali novom predsedniku Srbije, Nikolićevo odsustvo je bilo više nego upadljivo. Mnogi su, naime, očekivali da će upravo on biti taj koji će prvi pružiti ruku Vučiću. Kako nezvanično saznaje "Politika", Nikolić se sa puta iz Kine vratio bolestan, pa bi to moglo da bude opravdanje zbog čega ga nije bilo na Vučićevom slavlju.

Baner Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Politika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA