Evo koliko je ZAISTA pratilaca i pregleda potrebno da biste počeli da zarađujete na Jutjubu

Jutjub će mnogo detaljnije proveravati svaki novoprijavljeni kanal, kako bi sve bilo u skladu s pravilima

  • 4

Jutjub ograničava zaradu onima čiji kanali imaju manje od 10.000 pregleda, objavljeno je na zvaničnom blogu ovog popularnog američkog veb-sajta za deljenje i razmenu video materijala.

Adrijana ima najduži jezik na svetu, može da dodiruje nemoguće delove tela, ali njenom dečku se ne sviđa jedan detalj (VIDEO)

Objavljeni snimci tajnih misija testiranja nuklearnog oružja SAD (VIDEO)

Kao razlog su naveli "zaštitu kvalitetnih autora i njihovih videomaterijala", kao i "potvrdu kvaliteta onoga što rade".

Nova pravila se odnose i na nove prijave za "YouTube Partner Program" koji omogućava prikazivanje oglasa i zaradu, jer će se u "narednih nekoliko nedelja" promeniti proces provere svih koji se prvi put prijavljuju za monetizaciju svojih videosnimaka.

Jutjub će mnogo detaljnije proveravati svaki novoprijavljeni kanal, kako bi sve bilo u skladu s pravilima i kako bi se izbegli potencijalni problemi oko prikazivanja oglasa na kanalima s neprikladnim sadržajem, preneo je Klix.ba.

Onog trenutka kada pojedini kanal dostigne brojku od 10.000 pregleda, oglasi će automatski početi da se prikazuju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    10. april 2017 | 08:29

    Преваре - без мотике 'леба... Ови наши "блогери" оду у иностранство - а онда направе "блог" за српске пратиоце... Чак пишу и књиге - само да НИШТА не раде, а добро живе.

  • DejanBg

    10. april 2017 | 12:59

    Slaba vajda od od toga. IT je generalno naduvana priča do besmisla ( koliko ste programera videli u Mercedesima i kućama na sprat ? ) a posebno ta priča o zaradi od YT filmića. Da biste napravili neku kinticu, trebaju vam korisnici iz zemalja u kojima se reklame dobro plaćaju - SAD i Zapadna Evropa. Što znači, ako pravite kanal na srpskom jeziku, računaće vam se samo pregledi od naših gastarbajtera ( od 50 000 pregleda - njih ni 1000 a to je u parama ništa )

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA