Krvavo nasilje u Šapcu: Prolaznici pronašli preklanog psa u kojem je zaboden nož (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Radnik pumpe koji je video situaciju, potvrđuje priču koju su očevidci videli, i on je kazao da je stariji sugrađanin preklao psa

  • 10

Nakon što su pre samo nedelju dana građani Šapca bili svedoci jezivog nasilja nad životinjama, pas je upucan u glavu i osatvljen u kanalu, dogodio se još jedan svirep čin. Šapčani koji su se zatekli na "Mol" pumpi videli su kako je njihov sugrađanin preklao psa.

 

Neviđena brutalnost kod Kraljeva: Pronađen pas obešen o drvo (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

 

Prema rečima očevidaca, psa je prvo udario "reno" crvene boje. Da stvar bude još komplikovanija, nekoliko očevidaca kaže da je stariji čovek sklonio psa u stranu i da mu je "prekratio" muke, zaklavši ga.

 

Aleksandar Stanojlović, iz organizacije za zaštitu životinja, je došao na lice mesta i razgovarao sa ljudima koji su bili prisutni, prema njegovim rečima i razgovora sa ljudim, psa je udario auto, ali u trenutku udara pas je i dalje bio živ.

 

Foto: Facebook/Aleksandar Stanojlovic

Foto: Facebook/Aleksandar Stanojlovic

 

Radnik pumpe koji je video situaciju, potvrđuje priču koju su očevidci videli, i on je kazao da je stariji sugrađanin preklao psa.

 

Aleksandar je zgrožen celom situacijom i kaže da to nije razlog da neko oduzme na najbrutalniji način život psu, nego da ako je moguće ukaže pomoć tako što bi psa odveo u najbližu veterinarsku ambulantu, a ako stvarno psu nije bilo pomoći od zadobijenih povreda prilikom udara auta, postoji humaniji način, a to svakako nije klanje, nego uspavljivanje.

 

Foto: Facebook/Aleksandar Stanojlovic

Foto: Facebook/Aleksandar Stanojlovic

 

Da podsetimo, pre samo nekoliko dana u Šapcu je pronađen pas koji je upucan u glavu jer je izgubio u borbi.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    10. april 2017 | 16:39

    I sta sada to je zivotinja ali ljudi su najvece zivotinje jer ti psi su isto ziva bica duse To u Evropi nema taj bi zaradio 10g zatvora u Srbiji je sve postalo bahato ibolesno

  • Чарапанка

    10. april 2017 | 20:41

    Zlotvori!

  • Ja

    10. april 2017 | 16:46

    Pa nigdje u evropi nema pasa lutalica kao po srbiji..zasto ti psi hodaju ulicama i napadaju gradjane i djecu...pa niko nije na ovakav nacin i sa ovoliko zaljenja pisao o petogodisnjoj djevojcici koju je pas oborio i poceo da grize i trga...da li ste vi normalni ljudi...sta je jos vrijedan zivot jednog djeteta koje ce cijeli zivot imati strah od pasa...ma ko sisa djecu hajde da kukamo i sazalijevamo pse a pogotovu lutalice...oni nisu krivi naravno ali pas nemaju sta da traze na ulici bez gazde koji treba da drzi na povodcu i sa korpom na njuski...osvijestite se malo ljubitelji pasa...idite na ulicu i odvedite nekog od tih pasa kuci i brinite se njemu kad vec toliko volite pse...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA