Idem u Švedsku da operišem tumor: Ovo je Kamerunac rekao srpskim policajcima, a oni su ipak proverili dokumenta i UHAPSILI GA

Pred srpskim organima gonjenja Kamerunac se branio da je nameravao da iz Nemačke u Švedsku otputuje na kratko da bi navodno tamo operisao tumor na leđima koji mu smeta da igra fudbal u Turskoj gde trenutno boravi

  • 2

Osnovni sud u Nišu osudio je Đamena Aimea (27) iz Kameruna na šest meseci zatvora uslovno na dve godine jer je na niškom aerodromu "Konstantin Veliki" zatečen kako sa lažnom švedskom boravišnom dozvolom pokušava da otputuje za Dortmund.

Horor kod Leskovca: Pitbul zaklao staricu (96)

Horor u niškom zatvoru: Osuđenik se obesio pertlom, zatekli telo usred ćelije kako visi!

Aime je u u Niš autobusom stigao iz Beograda gde je doputovao avionom iz Istanbula, a zatim je 9. aprila iz niške vazdušne luke pokušao da odleti za Nemačku. Međutim, prilikom pasoške kontrole ustanovljeno je da nema važeću švedsku vizu pa je uhapšen.

Pred srpskim organima gonjenja Kamerunac se branio da je nameravao da iz Nemačke u Švedsku otputuje na kratko da bi navodno tamo operisao tumor na leđima koji mu smeta da igra fudbal u Turskoj gde trenutno boravi.

Daljom kontrolom ustanovljeno je da je mu je putna isprava važeća, te da poseduje povratnu avionsku kartu iz Beograda za Istanbul. Međutim, on nije sporio da mu je švedska boravišna viza falsifikat.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Niški sud mu je osim uslovne zatvorske kazne izrekao i meru proterivanja iz Srbije sa zabranom ulaska u našu zemlju u naredne tri godine.

Daljinac baner

(D. R. / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mika

    14. april 2017 | 16:30

    Pitanje glasi sta su nasi imali koristi od hapsenja pare nisu uzeli za kaznu proterali i osudili uslovno sve na tered drzave srbije i njeni gradjana mesto lepo da su ga pustili nemcima pa nek se oni snjim bakcu on je kod nas bio legalan

  • Johan

    14. april 2017 | 13:06

    Uvesti sankcije bosanskom kantonu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA