≫ 

Ispovest žene iz KP zavoda u Požarevcu: Dete ne zna da sam u zatvoru, misli da radim!

G.P. je osuđena na 18 godina zbog ubistva

  • 4

G.P. (43) jedna je od osuđenica Kazneno-popravnog doma u Požarevcu čije dete ne zna da mu je majka u zatvoru.

TRUDNICE IZA REŠETAKA: Evo šta se dešava u zatvoru kada je žena trudna i gde završi dete!

- Dete je još malo i ne zna da sam ovde. Misli da radim. Kad bude došlo vreme, i ono će saznati istinu - izjavila je G.P. za "Večernje novosti".

G.P. je osuđena na 18 godina zbog ubistva.

U startu je rekla da ne želi mnogo da priča o onome što ju je dovelo iza zatvorskih zidina u kojima se nalazi već dve i po godine.

- Ubijen je jedan strani državljanin. Mogu samo da kažem da sam identifikovana kao žrtva trgovine ljudima i da je to koren čitavog događaja, čitave te tragedije. Više puta sam pokušavala da izađem iz tog života, da se spasem. Ali bezuspešno. Osuđena sam, prihvatila sam kaznu, došla na izdržavanje, jer znam da ću jedino tako moći da započnem život iz početka - nastavlja svoju priču G.P.

Kaže da se postupak protiv nje vodio punih 11 godina, da je 19 meseci bila u pritvoru, a ostatak do pravosnažnosti presude na slobodi. Za to vreme upoznala je svog sadašnjeg supruga i rodila dete.

- Naš odnos nisam htela da započnem na lažima, pa sam mu odmah ispričala sve o sebi. Na njemu je bilo da li će to da prihvati ili ne. Podrška supruga, kao i moje cele porodice, mnogo mi znači - ističe ona i dodaje da je svesna da će je ono što je uradila pratiti do kraja života.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    15. april 2017 | 09:07

    Kakav sud zena je zrtva đaba je u kazamatu a dete ispasta kad napuni 18 godina majka mu i netreba 11 godina joj sudili pa jesu joj sudili zbog njive stara prica nejede sudija seno gfe mi zivimo mili boze ma treba da trazi reviziju postupka pa nek joj sude ponovo 20 godina dok dete ne poraste i za sve to vreme primaju platu pa za to vreme sudija ce biti advokat pa ce onda da je oslobode pozdrav dragoj godpođi suprugu i detetu dudote jaki i nemoj da cutite juce u novinama americki serif 30 godina slao nevine ljude u zatvor otisao u pen I nikom nista tsko ce vams posle reci e j.... mi smo pogresili sretno

  • mihailovic

    15. april 2017 | 15:19

    Srbija je lepa zemlja geografski sa prirodnim lepotama koje je Bog dao Srbiji ali je ta ista Srbija politicki i pravno unakazena. Srbija je politicki unakazena zbog manipulacije radi opstanka na vlast po svaku cenu ne mareci interese Srbije vec vodjeni svojim licnim pljackaskim interesima Srbija je pravno unakazena jer stiti pedofile,kriminalce svih profila a zrtve kriminala osudjuju na velike zatvorske kazne jer se zrtva usudila ubiti i osloboditi kriminalne gamadi ! Zalim ovu zenu jer i njeno dete ispasta koje bi trebalo biti buducnost Srbije Gadi mi se Srbija od kriminalnog pada Slobodana Milosevica !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA