≫ 

Porađa se na litici, dok je voda udara po telu: Detalj iz Nemanjića koji će vas naježiti (PRVI TREJLER)

Radio-televizija Srbije premijerno predstavlja prvi zvanični trejler za najveći projekat koji Javni servis realizuje ove godine, seriju "Nemanjići - rađanje kraljevine"

  • 21

Serija "Nemanjići-rađanje kraljevine" emitovaće se ove godine na Javnom servisu Srbije i najavljena je kao jedan od najvećih projekata RTS-a.

Na snimanju srpskog Game of Thrones (FOTO)

Radnja je smeštena u srpskoj državi krajem 12. i početkom 13. veka. Govori o vremenu koje je prethodilo dinastiji Nemanjića. Akcenat ove priče je i na podizanju Manastira Hilandar na Svetoj gori.

Stefana Prvovenčanog tumači Vojin Ćetković, a njegovu suprugu Anu Dandolo igra Sloboda Mićalović.

Serija je snimljena u režiji Marka Marinkovića, prema scenariju Gordana Mihića, a igra ukupno 218 glumaca i bilo je angažovano 2.700 statista.

Ulogu Stefana Nemanje igra Mladen Nelević, Svetog Savu tumači Dragan Mićanović, Vukana Nemanjića igra Nebojša Glogovac, a u ostalim ulogama su Goran Sultanović, Miodrag - Miki Krstović...

Prvi kadrovi snimljeni su u okolini Manastira Studenica.

Pogledajte trejler:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonymous

    17. april 2017 | 00:12

    Konacno serija o nasem poreklu. O patriotizmu i pravim vrednostima. Serija o pravim vladarima, tvorcima, zakonodavcima i verskim osnivacima nase zemlje. Svaka cast!

  • Bravooo

    17. april 2017 | 00:36

    Kapa dole i svaka čast!!!

  • Iva

    17. april 2017 | 14:58

    Auuu pa od Slobode Micalovoc ne moze da se zivi vise...Em odbojna em nikakva glumica.Mislim da je samo zeznula Jelena Gavrilovic koja se isto pojavljuje.Devojka ima govornu manu i toliko je zeljna paznje...Pa na sta ce to sve da lici...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA