≫ 

Danas oblačno, kišovito i sveže: Evo kakvo nas vreme očekuje ove nedelje

U Beogradu će biti umereno oblačno i sveže. Uveče sledi razvedravanje

  • 0

Danas će u Srbiji biti pretezno oblačno i sveže, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima ponegde slaba kiša, u planinama slab sneg.

Uveče i noću razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni, nocu jugozapadni. Najniža temperatura biće od 4 do 9, najviša do 11 do 15 stepeni.

U Beogradu će biti umereno oblačno i sveže. Uveče i noću razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni, noću jugozapadni. Najniža temperatura 7, najviša 15 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 24. aprila, u utorak ujutru biće uglavnom vedro i hladno, ponegde slab mraz. U toku dana naoblačenje s kišom, u višim planinama sneg.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Uveče i noću pojacanje padavina i severnog vetra. U sredu, četvrtak i petak oblačno, hladno, vetrovito, kišovito, u brdsko-planinskim predelima sneg, na visinama iznad 800 m stvaranje sneznog pokrivaca visine 10 do 30 cm. U noćnim i jutarnjim satima kratkotrajni sneg moguc je ponegde i u nižim predelima.

Ukupna količina padavina od 20 do 50 mm. U subotu i nedelju ujutro hladno sa slabim mrazem, danju pretezno sunčano i malo toplije. U ponedeljak naoblačenje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA