Ponovo napadnuti Srbi na Kosovu: Noževima na bračni par, ranjen muškarac

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić rekao je da su napadači ušli u objekat u kojem B. K (41) živi sa nevenčanom suprugom B. G. (48) i da su ih napali noževima

  • 1

Dvojica muškaraca sa fantomkama napali su u Kosovskoj Mitrovici jednog Srbina B. K. (41) i njegovu nevenčanu suprugu B. G. (48), preneo je danas RTS.

Bojan je sinoć mučki pretučen na Kosovu: Prišlo mi je 5 muškaraca, vikali su ALAHU AKBAR!

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić rekao je da su napadači ušli u objekat u kojem B. K (41) živi sa nevenčanom suprugom B. G. (48) i da su ih napali noževima.

B. K. je zadobio povrede leve noge i glave i prevezen u Kliničko-bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici gde mu je ukazana pomoć.

Nadležni tužilac je slučaj okarakterisao kao krivično delo nanošenja teških telesnih povreda i dodao da u vezi sa ovim slučajem policija preduzima dalje zakonske mere kako bi napadači bili pronađeni. Istraga je u toku a ne zna se ni šta je motiv sinoćnjeg napada na ovu srpsku porodicu, kažu u policiji.

Foto: Tanjug/AP/dpa Foto: Tanjug/AP/dpa

Ovo je drugi napad na Srbe u severnoj Kosovskoj Mitrovici u poslednja dva dana. U policiji navode da su od incidenta pre dva dana, kada je u severnom delu Kosovske Mitrovice oštećeno jedno putničko vozilo, maksimalno povećali kontrole na ulicama tog grada. U Mitrovici se te noći desio još jedan napad - pet maskiranih osoba je napalo Bojana Staletovića.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA