TEROR NA KOSOVU: Albanci pretili Srpkinji da će je zaklati!

Članovi porodice Keljmendi nasrnuli su večeras na Marijanu Komatinu u povratničkom selu Žač kod Istoka i uz psovke i kamenovanje joj pretili smrću

  • 4

Nekoliko članova albanske porodice Keljmendi nasrnulo je večeras oko 20 časova na Marijanu Komatinu u povratničkom selu Žač kod Istoka, javio je dopisnik Srne.

Marijanin suprug Veljko Komatina kaže da je do napada došlo nakon što su komšije Keljmendijevi pustili stoku u imanje ove srpske porodice.

- Supruga ih je molila da isteraju krave iz našeg imanja, međutim oni su na nju nasrnuli i uz psovke i kamenovanje joj zapretili da će je zaklati - rekao je Veljko.

On kaže da su kamenovanja i napadi porodice Keljmendi učestala, te da, uprkos prijavama, policija ne preduzima mere radi zaštite Srba.

Ovaj slučaj je prijavljen policiji, koja obavlja informativni razgovor sa bračnim parom Komatina.

Porodica Keljmendi je u više navrata kamenovala i pucala na povratničke kuće i povratnike u Žaču, ali do danas niko iz te najbrojnije albanske porodice u ovom selu nije priveden niti je kažnjen.

Pre dva dana u selu Talinovcu kod Uroševca na Kosovu hicima iz vatrenog oružja ubijeni su Ljiljana i Milovan Jevtić. Oni će sutra biti sahranjeni u Kraljevu.

(Telegraf.rs / Izvor: Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slavko

    9. jul 2012 | 11:39

    je.o li ti keljmendi fami....u a i ja trebali su pre no su ga ubili da ga je.u jos mamu vam je.em arnautsku..

  • konculi

    9. jul 2012 | 05:30

    secate lise ubijenog Kelmendija u bifsoj vojci u Paracinu vi mislite da ubijanjem najmilijih se zaboravljaju vi imate los istorijski postup prema Albancima i nese ponasajte kao da neste pocinili nista izvinitese AL narodu i kleknitese na kolena za da opet zivite normalno ako mislite da zivite na ove prostore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA