≫ 

"Noć i dan" – vrhunski i prefinjeni soul-pop singl Elvira Bandića (FOTO) (VIDEO)

- Ova pjesma donosi priču o dvoje mladih koji traže recept za zajednički život te poslije neuspješnih pokušaja pronalaze dimenziju u kojoj mogu funkcionirati kao jedno - kaže Elvir o svojoj pesmi i njenoj tematici

  • 1

Elvir Bandić, svestrani muzičar iz susedne Bosne i Hercegovine objavio je svoj prvi singl za diskografsku kuću Menart pod nazivom „Noć i dan“.

 

NI LJEVICA, NI DESNICA, SASSJA POSTAJE NJEMICA: Novi singl i spot reperke iz Tuzle o emigriranju ljudi sa Balkana (FOTO) (VIDEO)

 

Prisutan već 20 godina na muzičkoj sceni, ovaj pevač i autor muzike za filmove, pozorište, video-igre i reklame, poznat je po interpretacijama džez, pop i rok standarda.

 

Sa odličnim, prefinjenim soul-pop singlom „Noć i dan“, Elvir se okreće autorskom stvaralaštvu.

 

Foto: Munever Salihović

Foto: Munever Salihović

 

Pesmu za čiju se produkciju, stihove i aranžman u potpunosti pobrinuo sam autor, prati i originalni animirani spot u režiji BerinaTuzlića.

 

Spot za „Noć i dan“ možete pogledati na sledećem linku:

 

 

- Ova pjesma donosi priču o dvoje mladih koji traže recept za zajednički život te poslije neuspješnih pokušaja pronalaze dimenziju u kojoj mogu funkcionirati kao jedno - kaže Elvir o svojoj pesmi i njenoj tematici.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA